I omsorgs- och serviceboenden för åldringar främjar förebyggande av spridning av infektioner och luktborttagning de boendes och personalens hälsa och välbefinnande. Hygio desinfektionsskåp hjälper till att rengöra och fräscha upp sängkläder, övriga textiler och föremål snabbt, enkelt och säkert.

Be om mer information och begär en offert

För omsorgsbranschen rekommenderar vi:

Hygio a40 Medi

ÖKAD ARBETS- OCH BOENDEKOMFORT

Att upprätthålla en hög hygiennivå är en viktig del av boende- och arbetskomforten på vårdboenden inom omsorgsbranschen. Hygios desinfektionsförmåga när det kommer till att förstöra mikrober har bevisat sig ligga i klassen 99,999 %. Hygio a40 Medi desinficerar även sporulerande mikrober och mögel som är svårare att förstöra med en enda programstart.

AVLÄGSNAR OBEHAGLIGA LUKTER

Hygio gör det enkelt att avlägsna lukter även från krävande föremål. Regelbunden behandling av föremål kan förhindra att obehagliga lukter fastnar. Hygiennivån förblir hög när man kan behandla föremål med Hygio flera gånger.

DESINFICERAR FÖREMÅL UTAN ATT TA ISÄR DEM

Utrustningar och tillbehör kan desinficeras som sådana utan att de först tas isär. Hygio kan även enkelt desinficera föremål som är svåra eller omöjliga att rengöra med konventionella desinficeringsmetoder. Efter rengöring är föremålen omedelbart redo för användning.

Det är särskilt viktigt att förhindra spridning av infektioner omsorgs- och serviceboenden för åldringar. En ren och luktfri miljö främjar både de boendes och personalens hälsa och trivsel. Många behandlingsinstrument och gemensamma föremål är svåra att desinficera eftersom de inte alltid tål höga temperaturer, desinfektionsmedel eller desinficerande vattentvätt. Hygios desinfektionsskåp gör desinficering och luktborttagning enkelt, snabbt och effektivt även på krävande föremål.

Alla föremål som ska hygieniseras kan behandlas som de är utan att tas isär och är redo att användas direkt efter behandling. Behandlingen kan upprepas ofta vilket håller en hög hygiennivå. Hygio lämpar sig för desinficering av textiler, olika instrument samt personliga tillhörigheter. Man kan även desinficera t.ex. lyftlinor, rehabiliteringsutrustningar, sängöverdrag, filtar, kuddar och inredningstextiler.

Vi rekommenderar det effektiva Hygio a40 Medi desinfektionsskåpet för omsorgsbranschens behov, som i stor utsträckning används på olika vårdarbetsplatser.

FÖRDELARNA MED HYGIO INOM OMSORGSBRANSCHEN

  • förbättrar hygiennivån
  • minskad smittorisk
  • kundnöjdheten förbättras
  • arbetstillfredsställelsen förbättras
  • rengöringsprocessen påskyndas
  • textil- och tillbehörsslitaget minskar och livslängden ökar
  • tvättkostnaderna minskar
  • användningen av rengörings- och desinfektionskemikalier minskar
  • energiförbrukningen minskar
  • vattenförbrukningen minskar