Vanhusten hoiva- ja tehostetun palveluasumisen yksiköissä infektioiden leviämisen ehkäisy ja hajujen torjunta edistävät asukkaiden ja henkilökunnan terveyttä ja viihtyvyyttä. Hygio-desinfiointikaappi auttaa puhdistamaan ja raikastamaan vuodevaatteet, muut tekstiilit ja tavarat helposti ja turvallisesti.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Hoiva-alalle suosittelemme:

Hygio a40 Medi

Lisää työ- ja asumisviihtyvyyttä

Korkean hygieniatason ylläpito on tärkeä osa hoiva-alan asumisyksiköiden asumis- ja työviihtyvyyttä. Hygion desinfiointikyky mikrobien tuhoamisessa on tutkitusti jopa 99,999 %:n luokkaa. Hygio a40 Medi desinfioi myös vaikeammin tuhoutuvat itiöivät mikrobit ja homeet yhdellä ohjelman käynnistyksellä.

Poistaa epämiellyttäviä hajuja

Hygion avulla hajujen poisto on helppoa vaikeistakin kohteista. Tavaroiden säännöllisellä käsittelyllä pystytään estämään epämiellyttävien hajujen pinttyminen. Kun tavarat voidaan käsitellä Hygiolla useasti, säilyy myös hygieniataso korkeana.

Desinfioi tavarat purkamatta

Tavarat ja välineet voidaan desinfioida sellaisenaan ilman purkamista. Hygiolla voi desinfioida myös sellaiset tavarat helposti, joita on hankala tai mahdoton puhdistaa tavanomaisilla desinfiointimenetelmillä. Puhdistuksen jälkeen tavarat ovat heti käyttövalmiita.

Hoiva- ja tehostetun palveluasumisen yksiköissä infektioiden ehkäiseminen on ensiarvoisen tärkeää. Puhdas ja hajuton ympäristö edistää sekä asukkaiden että henkilökunnan terveyttä ja viihtyvyyttä. Monia hoitovälineitä ja yhteiskäytössä olevia tavaroita on hankala desinfioida, sillä ne eivät aina kestä korkeita lämpötiloja, desinfiointiaineita tai desinfioivaa vesipesua. Hygio-desinfiointikaappi tekee desinfioinnista ja hajunpoistosta helppoa, nopeaa ja tehokasta vaikeistakin kohteista.

Kaikki hygioitavat tuotteet voidaan käsitellä sellaisinaan purkamatta ja ne ovat heti käsittelyn jälkeen käyttövalmiita. Käsittely voidaan toistaa usein, jolloin hygieniataso säilyy korkeana. Hygio soveltuu niin tekstiilien, erilaisten välineiden kuin henkilökohtaisten tavaroidenkin desinfiointiin. Lisäksi sillä voidaan desinfioida esimerkiksi nostoliinat, kuntoutusvälineet, vuodesuojat, peitteet, tyynyt ja sisustustekstiilit.

Suosittelemme hoiva-alan tarpeisiin tehokasta Hygio a40 Medi -desinfiointikaappia, joka on laajasti käytössä erilaisissa hoitoalan työpaikoissa.

Hygion hyödyt hoiva-alalla

  • hygieniataso paranee
  • tartuntariskit pienenvät
  • asiakastyytyväisyys paranee
  • työviihtyvyys paranee
  • puhdistusprosessi nopeutuu
  • tekstiilien ja tarvikkeiden kuluminen vähenee ja käyttöikä pitenee
  • pesulakustannukset pienenevät
  • puhdistus- ja desinfiointikemikaalien käyttö vähenee
  • energiankulutus vähenee
  • vedenkulutus vähenee