Uppfräschning och desinficering av textiler i tvättinrättningar, kläduthyrningar och omklädningsrum är ofta mödosamt och tidskrävande. Dessutom tål inte alla av de känsligaste materialen höga tvättemperaturer eller kemikalier. Hygio desinfektionsskåp fräschar upp och desinficerar lukter och patogener från kläder och accessoarer. Tack vare att skåpet är så enkelt att använda kan du även erbjuda dina kunder nya tjänster.

Be om mer information och begär en offert

För textilvård rekommenderar vi:

Hygio a40

DESINFICERAR OCH AVLÄGSNAR OBEHAGLIGA LUKTER

Undersökningar visar att upp till 85 procent av mikroberna förblir livskraftiga i kläder i en standardtvätt på 40 °C. Obehagliga lukter fastnar enkelt på porösa textiler och att avlägsna dem orsakar ytterligare arbete och kan i värsta fall leda till att plagget får slängas. Detta medför onödiga merkostnader för aktörer i branschen.

HYGIO MINSKAR ARBETSBELASTNINGEN

Hygio a40 desinfektionsskåp lämpar sig för rengöring av alla typer av kläder, skor och accessoarer, såsom känsliga textiler, festkläder, pälsar, tillbehör och läderprodukter. Behandlingen är enkel och effektiv, vilket underlättar arbetsbelastningen hos bland annat tvättinrättningar, kläduthyrningar, teatrar, kostymbutiker och klädbutiker.

EKOLOGISK PROCESS SPARAR ENERGI

Tack vare att Hygio desinfektionsskåp är så enkelt att använda kan du erbjuda dina kunder nya tjänster och öka intresset för ditt företag. Hygios rengöringsmetod är en mild och ekologisk lösning som inte förbrukar vatten eller kemikalier och lämnar inga rester. Energiförbrukningen minskar och produkternas livslängd ökar.

Textilvård är en viktig del av vardagen i många företag, men uppfräschning och desinficering av kläder, accessoarer, skor och inredningstextiler är ofta mödosamt och tidskrävande. Dessutom tål inte alla av de känsligaste materialen höga tvättemperaturer, kemikalier eller slitaget från en vanlig tvättmaskin.

Hygio desinfektionsskåp fräschar upp, avlägsnar lukter och desinficerar kläder och övriga textiler. Avlägsnar lukt även från svåra objekt. Regelbunden behandling av textiler förhindrar att obehagliga lukter fastnar. Hygiennivån förblir hög när man kan behandla föremål med Hygio flera gånger. Hygienisering hjälper till att förlänga textilernas livslängd när de inte behöver tvättas eller gnidas om där inte finns någon synlig smuts. Även smutsiga föremål kan fräschas upp, men man får inte ett resultat som motsvarar desinficering.

Vi rekommenderar främst Hygio a40 desinfektionsskåp för textilvård. Skåpen lämpar sig för behandling av kläder, skor, känsliga textiler, festkläder, pälsar, accessoarer och läderprodukter. Tack vare att skåpet är så enkelt att använda kan du även erbjuda dina kunder nya tjänster och öka intresset för ditt företag.

FÖRDELARNA MED HYGIO INOM TEXTILVÅRD

 • förbättrar hygiennivån
 • minskar risken för smitta
 • avlägsnar obehagliga lukter
 • tvättkostnaderna minskar
 • kundnöjdheten förbättras
 • möjlighet till nya tjänster
 • textilslitaget minskar och livslängden ökar
 • antalet arbetskläder i rengöringscykeln kan minskas
 • användningen av rengörings- och desinfektionskemikalier minskar
 • energiförbrukningen minskar
 • vattenförbrukningen minskar