Hygio a40 avlägsnar varsamt obehagliga lukter och sjukdomsalstrande mikrober från olika textiler och föremål samtidigt som det sparar på materialet. Risken för infektion minskar när man även kan desinficera patogener från föremål som är svåra att rengöra. Hygio desinfektionsskåp är en ekologisk och ekonomisk lösning. Skåpet förbrukar inte vatten och kemikalier och sliter inte på materialet som behandlas.

Hämta broschyr

Desinficerar mikrober

Avlägsnar lukt

Ekologiskt och kemikaliefritt

Säkert och enkelt att använda

Fördelar med hygienisering

Hygienisering erbjuder våra kunder många olika fördelar:

 • Ökar arbetskomforten och gör det roligare att utöva hobbyer
 • Förhindrar spridning av infektionssjukdomar
 • Avlägsnar obehagliga lukter
 • Förbättrar arbetssäkerheten
 • Hjälper till att upprätthålla en hög hygiennivå
 • Användarvänlig och säker metod
 • Enkel att ta i bruk och använda
 • Kemikaliefri och miljövänlig
 • Inhemsk kvalitetsprodukt

Tekniska uppgifter

 • Enhetens mått (höjd, bredd, djup): 1 900 x 550 x 650 mm
 • Vikt: ca 105 kg
 • Innermått (höjd, bredd, djup): 1 470 x 430 x 595 mm
 • Elektrisk anslutning: spänning 230 V, effekt 80 W
 • Program: 10 min / 30 min / 1 h
 • Standardutrustningar: 3 trådkorgar, 3 klädhängare, 3 upphängningsgrenar, 1 klädstång, 2 nycklar, justerbara ben
  Alla utrustningar är vita. Färgen på skåpets stomme kan vara vit eller svart.
 • Användningsmiljö: 20–35 °C torrt utrymme, ingen luftkonditioneringsanslutning krävs.

Hämta bruksanvisningar »

Mångsidig lösning

Hygio lämpar sig för behandling av nästan alla typer av kläder, skor och andra föremål och tillbehör. Hygio a40 desinfektionsskåp betjänar många olika yrkesgrupper genom att fräscha upp, eliminera lukter och desinficera olika föremål enkelt och effektivt.

Hygienisering är ett bra komplement till de tjänster som företag inom många olika branscher erbjuder. Tack vare dess användarvänlighet är enheten även idealisk för konsumentanvändning och stärker samtidigt den positiva företagsbilden.

Be om mer information och begär en offert»

Hygio a40 desinfektionsskåp är utformat för grundläggande desinficering och luktborttagning. Det är även ett mycket bra alternativ för tillhandahållande av desinficeringstjänster till konsumenter. Skåpet har två lättare uppfräschningsprogram för snabb uppfräschning av enskilda, lätta textiler och föremål, men även ett program med vilket man uppnår effektivare luktborttagning och desinficering.

Lättanvänd Hygio A40

Den rengöringsmetod som Hygio a40 desinfektionsskåp använder grundar sig på ozon och dess starka oxidationskapacitet förstör mikrober. Metoden förbrukar inte vatten eller kemikalier och lämnar inga rester. Föremålen som ska rengöras kan behandlas som de är, utan att man behöver ta isär dem. Det elektriska låset aktiveras när programmet startar och dörren förblir låst under hela programmet. När programmet är slut är föremålen redo att användas omedelbart. De helt lufttäta enheterna kan användas i alla vanliga torra och varma utrymmen. Den tysta enheten stör inte annat arbete. Enheten behöver inte anslutas, och får inte heller anslutas, till byggnadens luftkonditioneringssystem. Skåpet har en normal elektrisk anslutning.

Gör hygienisering till en del av vardagen

Luktlöshet och renhet är viktiga förutsättningar för välbefinnande i vardagen. Hygio a40 lämpar sig för allmän användning, såsom behandling av kläder, skor, arbets- och sportartiklar och skyddsutrustning. Vi rekommenderar skåpet särskilt för kläd- och textilvård, till säkerhetsmyndigheter och idrottsanläggningar. Det praktiska skåpet är enkelt att placera även i ett litet utrymme och kan även låsas på utsidan av skåpet utöver det elektriska låset, så att eventuella övriga användare av utrymmet inte har tillgång till de föremål som behandlas i skåpet när behandlingen är klar. Hygio är ett enkelt sätt att öka hygienen hos textiler och föremål. Tack vare rengöringsmetoden förlängs livslängden för textiler och tillbehör när de inte utsätts för slitage på grund av nötning vid vattentvätt.