Tekstiilien raikastus ja desinfiointi pesuloissa, pukuvuokraamoissa ja puvustamoissa on usein työlästä ja aikaa vievää. Lisäksi kaikki herkimmät materiaalit eivät välttämättä kestä korkeita pesulämpötiloja tai kemikaaleja. Hygio- desinfiointikaappi raikastaa ja desinfioi vaatteista ja asusteista hajut sekä taudinaiheuttajat. Laitteen helppokäyttöisyyden ansiosta voit tarjota asiakkaillesi myös uusia palveluita.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Tekstiilihuoltoon suosittelemme:

Hygio a40

Desinfioi ja poistaa epämiellyttäviä hajuja

Tutkimusten mukaan tavallisessa 40 C° pesussa jopa 85 prosenttia mikrobeista jää vaatteisiin elinvoimaisina. Epämiellyttävät hajut tarttuvat herkästi huokoisiin tekstiileihin ja niiden poistaminen teettää lisätöitä ja pahimmassa tapauksessa johtaa vaatteen poistamiseen käytöstä. Tämä aiheuttaa tarpeettomia lisäkustannuksia alan toimijoille.

Hygio helpottaa työkuormaa

Hygio a40 -desinfiointikaappi soveltuu kaikkien vaatteiden, jalkineiden ja asusteiden, kuten esimerkiksi herkkien tekstiilien, juhlavaatteiden, turkisten, asusteiden ja nahkatuotteiden puhdistukseen. Käsittely on vaivaton, helppo sekä tehokas, ja se helpottaa näin työkuormaa muun muassa pesuloissa, pukuvuokraamoissa, teattereissa, puvustamoissa ja vaateliikkeissä.

Ekologinen prosessi säästää energiaa

Hygio-desinfointikaapin helppokäyttöisyyden ansiosta voit tarjota asiakkaillesi uusia palveluita ja kohottaa yrityksesi kiinnostavuutta. Hygion puhdistusmenetelmä on hellävarainen ja ekologinen ratkaisu, joka ei kuluta vettä tai kemikaaleja tai jätä jäämiä. Energiankulutus pienenee ja tuotteiden elinikä kasvaa.

Tekstiilihuolto on monessa yrityksessä tiivis osa arkipäivää, mutta vaatteiden, asusteiden, kenkien ja sisustustekstiilien raikastus ja desinfiointi on usein työlästä ja aikaa vievää. Lisäksi kaikki herkimmät materiaalit eivät kestä korkeita pesulämpötiloja, kemikaaleja tai normaalin pesukoneen rasitusta.

Hygio-desinfiointikaappi raikastaa, poistaa hajuja ja desinfioi vaatteet ja muut tekstiilit. Hajujen poisto on helppoa vaikeistakin kohteista. Tekstiilien säännöllisellä käsittelyllä estetään epämiellyttävien hajujen pinttyminen. Kun tavarat voidaan käsitellä Hygiolla useasti, säilyy myös hygieniataso korkeana. Hygiointi auttaa pidentämään tekstiilien käyttöikää, kun niitä ei tarvitse vesipestä tai hangata silloin, kun niissä ei ole näkyvää likaa. Likaisiakin tavaroita voi voidaan raikastaa, mutta desinfiointia vastaavaa tulosta ei tällöin saavuteta.

Suosittelemme tekstiilihuoltoon ensisijaisesti Hygio a40 -desinfiointikaappia, joka soveltuu vaatteiden, kenkien, herkkien tekstiilien, juhlavaatteiden, turkisten, asusteiden ja nahkatuotteiden käsittelyyn. Laitteen helppokäyttöisyyden ansiosta voit myös tarjota asiakkaillesi uusia palveluita ja kohottaa yrityksesi kiinnostavuutta.

Hygion hyödyt tekstiilihuollossa

 • hygieniataso paranee
 • tartuntariskit pienenevät
 • epämiellyttävät hajut saadaan poistettua
 • pesulakustannukset pienenevät
 • asiakastyytyväisyys paranee
 • uusien palvelujen mahdollisuus
 • tekstiilien kuluminen vähenee ja käyttöikä pitenee
 • puhdistuskierrossa olevien työvaatekertojen määrää voidaan pienentää
 • puhdistus- ja desinfiointikemikaalien käyttö vähenee
 • energiankulutus vähenee
 • vedenkulutus vähenee