Hajuttomuus ja puhtaus ovat tärkeitä jokapäiväisen hyvinvoinnin edellytyksiä. Hygio-kaapin käyttökohteet ovat siksi monenlaisia. Alun perin Hygio-kaappi kehitettiin palvelemaan työpaikkojen hygieniatason parantamista, kun työvaatteet pystyi hygioimaan silloin, kun niissä ei ollut näkyvää likaa. Palo- ja pelastusalan sekä turvallisuusalan asiakaskuntamme on laajentunut terveydenhuoltoalalle ja tekstiili- ja urheilualan yrityksiin. Nykyään kaapeillamme on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä eri aloilla.

Terveydenhoito

Auttaa säilyttämään korkean hygieniatason

Lue lisää »

Pelastustoimi

Ratkaisu palolaitoksen varustehuoltoon

Lue lisää »

Ensihoito

Auttaa säilyttämään korkean hygieniatason

Lue lisää »

Turvallisuusala

Poistaa pinttyneet hajut ja tuhoaa taudinaiheuttajat

Lue lisää »

Tekstiilihuolto

Ekologinen ratkaisu tekstiilien raikastamiseen

Lue lisää »

Urheilu ja hyvinvointi

Raikkaat ja puhtaat varusteet vaivattomasti

Lue lisää »

Varhaiskasvatus

Desinfioi lelut ja pelit turvallisesti

Lue lisää »

Hoiva-ala

Lisää työ- ja asumisviihtyvyyttä

Lue lisää »

Teollisuus

Tehokas ratkaisu työturvallisuuden parantamiseen

Lue lisää »

Miksi hygiointi
kannattaa?

Normaali 40–60 °C:n vesipesu ei poista mikrobeja tekstiileistä tai tavaroista. Tutkimusten mukaan 40 asteen pesussa jopa 85 % mikrobeista jää vaatteisiin ja tavaroihin elinvoimaisina. Hygiointi kannattaa, sillä se:

  • säästää tekstiilejä ja pidentää niiden elinkaarta (jatkuva pesu korkeissa lämpötiloissa tai voimakkailla pesuaineilla on erittäin kuluttavaa)
  • helpottaa työkuormaa, koska jokainen osaa käyttää Hygio-kaappia itse, eikä hygioitavia tavaroita tarvitse esim. purkaa
  • auttaa hallitsemaan terveysriskejä
  • lisää työmukavuutta
  • käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta
  • hygiointi ei kuluta kemikaaleja tai vettä

Hygion monet käyttökohteet

Hygio-kaapista hyötyvät erityisesti sellaiset toimijat, joiden tehtävissä hyvän hygieniatason ylläpito on ehdoton edellytys. Hygio-desinfiointikaapissa on mahdollista puhdistaa tekstiilien lisäksi myös vaikeasti desinfiointavia tai raikastettavia tavaroita, jotka eivät kestä pesua korkeissa lämpötiloissa. Tällaisia ovat vaatteiden ja asusteiden lisäksi mm. kengät, kypärät, erilaiset suojavaatteet, urheiluvarusteet ja lelut.

Hygiointia voi oman työpaikan ohella tarjota palveluna myös asiakkaille. Näin kuluttaja-asiakkaatkin pääsevät nauttimaan hygioinnin hyödyistä ja samalla yritys voi profiloitua ympäristöstään huolehtivana ja vastuullisena. Löydät listan hygiointipalveluja tällä hetkellä tuottavista yrityksistä Palveluntuottajat-osiosta.

Hygio lisää työviihtyvyyttä

Erilaiset hajut ja mikrobit ovat arkipäivää monilla työpaikoilla. Niistä eroon pääseminen lisää merkittävästi työtyytyväisyyttä ja -turvallisuutta. Myös työssä viihtyminen kasvaa, kun vaatteet ja tavarat tuoksuvat raikkailta ja puhtailta. Hajut ja lika kun luovat epämiellyttävän kokemuksen ja pahimmillaan uhan terveydelle. Hygio-tuotteiden avulla voit kehittää työ- ja harrastusympäristöjen turvallisuutta ja viihtyisyyttä helposti ja tehokkaasti. Pitkällä aikavälillä Hygio-kaappi saa aikaan myös kustannussäästöjä, kun vaatteet ja tavarat säilyvät käyttökuntoisina pitempään ja tiloissa on turvallista olla.

Hygio-käyttökohteet vaihtelevat aloittain. Tuotteemme on suunniteltu eri alojen vaatimuksia silmällä pitäen, joten kannattaa aina tutustua tuotteen ominaisuuksiin ja kysyä meiltä apua oikean Hygio-tuotteen valinnassa.