Hygio a40 Medi uvc -desinfiointikaappi tarjoaa monipuolisen desinfiointiratkaisun, sillä laitteesta löytyy ennennäkemättömällä tavalla kaksi eri desinfiointiteknologiaratkaisua yhdessä paketissa. Tehokas desinfiointikaappi yhdistää näin otsonoinnin ja uvc-säteilyn hyödyt.

Lataa esite »

Desinfioi mikrobit

Poistaa hajut

Ekologinen ja kemikaaliton

Turvallinen ja helppokäyttöinen

Hygio-kaapin hyödyt

  • Auttaa korkean hygieniatason ylläpidossa
  • Ehkäisee infektioiden leviämistä
  • Poistaa epämiellyttäviä hajuja
  • Parantaa työturvallisuutta
  • Lisää työskentelymukavuutta
  • Pienentää terveysriskejä
  • Käyttäjäystävällinen ja turvallinen
  • Helppo ottaa käyttöön ja käyttää
  • Kemikaaliton ja ympäristöystävällinen
  • Kotimainen laatutuote

Tekniset tiedot

Laitteen mitat (korkeus, leveys, syvyys):
1 900 x 550 x 650 mm
Paino: n. 120 kg
Otsonointitilan sisämitat (korkeus, leveys, syvyys):
1 154 x 430 x 595 mm
Uvc-lokeron sisämitat (korkeus, leveys, syvyys):
294 x 396 x 590 mm
Sähköliitäntä: jännite 230 V, teho 80 W
Ohjelmat: 1 h sensitive-otsonidesinfiointi / 2 h power-otsonidesinfiointi / 5 min uvc-desinfiointi
Vakiovarusteet: 4 lankakoria, 3 vaateripustinta, 4 ripustustankoa, 6 ripustusoksaa, 1 vaatetanko, 2 avainta, säädettävät jalat
Kaikki varusteet ovat valkoisia. Kaapin väriksi voi valita hopean tai valkoisen.
Käyttöympäristö: 20–35 ˚C kuiva tila, ei vaadi ilmastointiliitäntää.

Lataa käyttöohjeet »

Desinfioi myös elektroniikkaa

Hygio a40 Medi uvc -laitteessa saadaan nopeasti desinfioitua myös kovapintaisia elektronisia laitteita. Laitteesta löytyy tuttu otsonointitila tekstiilien ja huokoisten materiaalien desinfiointiin sekä hajun poistoon. Tämän lisäksi kaapin alaosasta löytyy uvc-lokero, joka soveltuu elektroniikan, mittalaitteiden ja pienten kovapintaisten tavaroiden desinfiointiin. Uvc on myös erittäin tehokas desinfiointimenetelmä. Sen desinfioiva vaikutus perustuu säteilyn voimaan polttaa mikrobit, hajottaa bakteerien DNA ja estää niitä lisääntymästä. Uvc-ohjelma on erittäin nopea; sen kesto on vain 10 minuuttia.

Kysy lisää ja pyydä tarjous »

Hygio a40 Medi uvc on desinfiointiratkaisu sellaisille työpaikoille, joilla on tarvetta tekstiilien ja muiden tavaroiden tehokkaan desinfioinnin ja hajunpoiston lisäksi myös nopealle ja vaativalle elektronisten laitteiden desinfioinnille. Tällaisia aloja ovat esimerkiksi ensi- ja sairaanhoito, koulut ja päiväkodit sekä turvallisuusala. Kaapin otsonointiohjelmat ovat tuttuja Hygio a40 Medi -laitteesta. Otsonoinnin lisäksi laitteessa hyödynnetään myös uvc-teknologiaa.

Tehokas ja monipuolinen laite erittäin korkeatasoiseen desinfiointiin

Hygio a40 Medi uvc soveltuu tehokkaaseen hajujen poistoon ja desinfiointiin, joka tuhoaa myös vaikeammin tuhoutuvat itiöivät mikrobit, homeet ja syöpää aiheuttavat PAH-yhdisteet. Kaapin yläosassa on otsonointitila tekstiilien ja muiden tavaroiden hajunpoistoon ja desinfiointiin. Otsonointitilassa voidaan desinfioida suurempia määriä ja tai paksumpia tekstiilejä tehokkaasti yhdellä käsittelykerralla. Alaosan uvc-lokero soveltuu elektroniikan, mittalaitteiden ja pienten kovapintaisten tavaroiden käsittelyyn. Hygion ohittamaton etu on, että käsittely voidaan tehdä usein, jolloin hygieniataso säilyy korkeana.

Turvallinen puhdistusmenetelmä

Hygio a40 Medi uvc -desinfiointikaapin puhdistusmenetelmät ovat otsonointi ja uvc-valo. Otsonointidesinfiointi perustuu otsoniin ja sen voimakkaaseen hapetuskykyyn tuhota mikrobeja. Uvc-desinfiointi perustuu uvc-säteilyn voimaan polttaa mikrobit. Desinfiointiteknologia-osiosta löydät enemmän tietoa otsononnista ja uvc:sta.

Hygio-desinfiointikaappi on turvallinen, ekologinen ja taloudellinen ratkaisu. Se ei kuluta vettä, kemikaaleja eikä käsiteltäviä materiaaleja. Tavarat voidaan käsitellä sellaisenaan, ilman purkamista. Kaapin oven sähkölukko aktivoituu ohjelman käynnistyttyä ja ovi pysyy lukittuna koko ohjelman ajan. Ohjelman päätyttyä tavarat ovat heti käyttövalmiita. Täysin ilmatiiviitä laitteita voi käyttää kaikissa tavallisissa kuivissa ja lämpimissä huonetiloissa.

Hygion etu on, että käsittely voidaan tehdä usein ja kuluttamatta käsiteltäviä tavaroita, jolloin hygieniataso säilyy korkeana. Laite on hiljainen eikä häiritse käynnissä ollessaan muuta työntekoa. Laitetta ei tarvitse, eikä edes voi liittää rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmään. Kaappi tarvitsee toimiakseen vain normaalin sähköliitännän.