Ensihoidon työympäristö on haastava infektioiden torjunnan kannalta. Hygio-desinfiointikaappi tuhoaa tehokkaasti ja turvallisesti mikrobeja ja PAH-yhdisteitä sekä tekee puhdistamisesta helppoa ja nopeaa. Omat työvarusteet ja hoitovälineet voidaan käsitellä sellaisenaan ilman purkamista. Puhdistuksen jälkeen tavarat ovat heti käyttövalmiita seuraavaan tehtävään.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

 

Ensihoitoon soveltuu:

Hygio a40 Medi

Hygio a40 Medi uvc

Desinfioi mikrobit

Hygio-desinfiointikaapin kyky tuhota mikrobeja on tutkitusti jopa 99,999% luokkaa. Hygio a40 Medi desinfioi myös vaikeammin tuhoutuvat itiöivät mikrobit ja homeet yhdellä ohjelman käynnistyksellä.

HYGIO TESTED

Topper by Image Wearin ensihoidon työvaatemallistossa käytetyt materiaalit on testattu Hygion desinfiointikäsittelyssä. Suosittelemme työvaatteiden puhdistamista Hygiossa vesipesun sijaan, jos vaatteisiin ei ole tullut näkyvää likaa. Käsittely säästää materiaaleja ja pidentää tuotteiden käyttöikää.

 

Parempi työturvallisuus

Ensihoitajat altistuvat pelastustehtävissä vaarallisille syöpää aiheuttaville PAH-yhdisteille. Työvaatteisiin ja tarvikkeisiin voi jäädä noen, savun ja polttoaineiden hajuja, jotka ovat työturvallisuus- ja terveysriski koko henkilöstölle. Hygio-käsittely vähentää tutkitusti merkittävästi PAH-yhdisteiden määrää.

Ensihoito on hektisyytensä ja ennakoimattomuutensa vuoksi erittäin haasteellinen työympäristö, jossa infektioiden leviämisen riski on suuri. Ensihoidon muuttuvissa olosuhteissa on erityisen tärkeää huolehtia hyvästä hygieniasta ja välineturvallisuudesta, koska työvaatteet ja -välineet ovat alttiimpia taudinaiheuttajille ja ympäristön epäpuhtauksille.

Hygion avulla ensihoidon työvaatteiden ja välineiden puhtaanapito ja potilasturvallisuuden varmistaminen on mahdollista kaikissa tilanteissa. Työvaatteiden ja välineiden desinfiointi Hygiossa on helppoa ja vaivatonta sekä käsitellyt tavarat ovat heti käyttövalmiita. Kun desinfiointi on helppoa ja se voidaan tehdä usein, säilyy hygieniataso korkeana.

Suosittelemme ensihoidon desinfiointitarpeisiin Hygio a40 Medi -desinfiointikaappia, jonka ohjelmat soveltuvat työvaatteiden, kenkien, muiden suojavarusteiden kuten luotiliivien ja kypärien sekä hoitoreppujen käsittelyyn. Myös uusi Hygio a40 Medi uvc on hyvä valinta ensihoidon toimijoille. Nopea uvc-ohjelma soveltuu elektronisten laitteiden käsittelyyn, kuten kannettavien tietokoneiden, näppäimistöjen ja puhelimien desinfiointiin ja elektronisille mittalaitteille kuten verenpainemittareille. Lisäksi sillä voidaan desinfioida myös muita pieniä kovapintaisia esineitä kuten henkilökortteja, kulkutunnisteita, päätelukijoita tai avaimia.

Hygion hyödyt ensihoidossa

 • hygieniataso paranee
 • tartuntariskit pienenevät
 • epämiellyttävät hajut saadaan poistettua
 • potilastyytyväisyys paranee
 • potilasturvallisuus paranee
 • puhdistusprosessi nopeutuu
 • hellävarainen käsittely pidentää tekstiilien ja välineiden käyttöikää
 • kaikki vaatteet ja välineet voidaan käsitellä purkamatta
 • puhdistus- ja desinfiointikemikaalien käyttö vähenee
 • energiankulutus vähenee
 • vedenkulutus vähenee