Erilaisten infektioiden leviämisen ehkäisy on tärkeä osa henkilöstön työtä kaikissa lastenhoitopaikoissa. Henkilöstön työkuormaa lelujen ja muiden tavaroiden puhdistuksessa voidaan helpottaa huomattavasti Hygio-desinfiointikaapin avulla. Säännöllinen ja tehokas tavaroiden puhdistus on varhaiskasvatuksessa ensiarvoisen tärkeää.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Varhaiskasvatukseen suosittelemme:

Hygio a40 Medi

Desinfioi tutkitusti mikrobit

Hygio-desinfiointikaapin kyky tuhota mikrobeja on tutkitusti jopa 99,999 %:n luokkaa. Hygio a40 Medi desinfioi myös vaikeammin tuhoutuvat itiöivät mikrobit ja homeet yhdellä ohjelman käynnistyksellä.

Katkaisee tehokkaasti tartuntatiet

Lelut ja muut yhteiset tavarat ovat hoitopaikoissa lasten jokapäiväisessä käytössä ja toimivat siten merkittävänä infektioiden levittäjinä. Siksi on tärkeää minimoida taudinaiheuttajien määrää kaikissa näissä tavaroissa. Hygio auttaa katkaisemaan tartuntatiet tehokkaasti.

Ammattilaisten suosittelema

Kun tavarat voidaan desinfioida Hygion avulla usein, säilyy myös hygieniataso korkeana. Varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemusten mukaan Hygio-tuotteilla on ollut selkeä vaikutus päiväkodin sairauspoissaolojen vähenemiseen.

Erilaisten infektioiden leviämisen ehkäisy on olennainen osa varhaiskasvatuksen arkipäivää. Lelut ja muut tavarat kulkevat usein kädestä toiseen ja niiden puhtaanapito voi muodostua hankalaksi. Kaikki esineet eivät kestä vesipesua korkeissa lämpötiloissa ja osalle voimakkaat desinfiointiaineet ovat liikaa. Pesu matalissa lämpötiloissa ei poista mikrobeja riittävän hyvin.

Hygio-desinfiointikaappi auttaa puhdistamaan tekstiilit ja tavarat nopeasti, helposti ja turvallisesti. Tuotteet voidaan käsitellä sellaisinaan ja ne ovat käyttövalmiita heti käsittelyn jälkeen.

Hiljainen laite voidaan sijoittaa mihin tahansa kuivaan tilaan, eikä se käynnissä ollessaan häiritse huoneessa olijoita. Laite vaatii toimiakseen vain sähköliitännän. Ohjelmat käynnistyvät napinpainalluksella, ja turvallisen sähkölukon ansiosta kaappia ei voi avata ohjelman ollessa käynnissä.

Suosittelemme varhaiskasvatuksen käyttöön Hygio a40 Medi -desinfiointikaappia, jonka ohjelmat soveltuvat vaatteiden, jalkineiden, petivaatteiden, rooliasujen, lelujen, kirjojen, askarteluvälineiden, soittimien, liikuntavälineiden ja opetusmateriaalien desinfiointiin.

Hygion hyödyt varhaiskasvatuksessa

  • hygieniataso paranee
  • tartuntariskit pienenevät
  • työviihtyvyysparanee
  • puhdistusprosessi nopeutuu
  • tekstiilien ja tarvikkeiden kuluminen hidastuu ja käyttöikä pitenee
  • pesulakustannukset pienenevät
  • puhdistus- ja desinfiointikemikaalien käyttö vähenee
  • energiankulutus vähenee
  • vedenkulutus vähenee