Teollisuuden työvaatteisiin, kenkiin, suojakäsineisiin, kypäriin ja muihin suojavarusteisiin jää monesti hien, noen, savun, sekä polttoaineiden jäämiä, joita on hankala puhdistaa. Nämä ovat työturvallisuus- ja terveysriski koko henkilöstölle. Tavanomaiset puhdistusmenetelmät ja varustehuollon toimenpiteet eivät tehokkaasti poista näitä yhdisteitä, ja varustehuolto itsessään on merkittävä kokonaisaltistumiseen vaikuttava tekijä. Hygio auttaa huolehtimaan työvaatteiden ja -varusteiden puhtaudesta tehokkaasti ja turvallisesti.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Teollisuuteen suosittelemme:

Hygio a40

Hygio a40 Medi

Parantaa työturvallisuutta

Työvarusteiden ja -välineiden käsittely Hygio a40 Medi -desinfiointikaapissa poistaa terveydelle vaarallisia PAH-yhdisteitä merkittävästi perinteisiä pesumenetelmiä enemmän. Pesun ja Hygion yhdistelmällä poistetaan jopa 70 prosenttia varusteisiin jäävistä haitallisista PAH-yhdisteistä.

Helppo käyttää osana arkipäivää

Hygio-desinfiointikaappi tehostaa vaatteiden ja varusteiden jokapäiväistä puhdistusta, sillä se on niin helppokäyttöinen ja turvallinen, että jokainen osaa käyttää sitä itse. Ohjelma käynnistyy napinpainalluksella ja käsittelyn jälkeen vaatteet ja tavarat ovat heti käyttövalmiita.

Lisää vierailijaturvallisuutta

Tehdasvierailijoiden yhteiskäytössä olevien suojavarusteiden desinfiointi on äärimmäisen tärkeää. Ilman huolellista puhdistusta joka käyttökerran jälkeen yhteiskäytössä olevat suojaimet voivat levittää infektioita, kun samoja suojaimia käyttää moni vierailija. Hygio auttaa desinfioimaan suojavarusteet helposti, nopeasti ja tehokkaasti joka käyttökerran jälkeen.

Työvaatteisiin ja suojavarusteisiin jää hien, noen, savun, sekä polttoaineiden jäämiä, joita on hankala puhdistaa. Nämä ovat työturvallisuus- ja terveysriski koko henkilöstölle. Kaikki työsuojaimet ja -vaatteet säilyttävät ominaisuutensa pidempään, kun niitä huolletaan ja pestään säännöllisesti. Likainen työsuojain tai -vaate ei ole pelkästään epäsiisti, vaan se saattaa menettää myös suojaus- ja näkyvyysominaisuutensa. Tällöin se on myös turvallisuusriski.

Teollisuuden tuotannossa, kunnossapidossa, huollossa ja pelastustehtävissä kohdataan usein öljypohjaisia yhdisteitä, savuja ja valumia. Varusteista ja työsuojaimista vapautuu runsaasti haitallisia yhdisteitä myös ympäristöön. Tavanomaiset puhdistusmenetelmät ja varustehuollon toimenpiteet eivät tehokkaasti poista näitä yhdisteitä, ja varustehuolto itsessään on merkittävä kokonaisaltistumiseen vaikuttava tekijä.

Tutkimusten mukaan Hygio-desinfiointikaappi poistaa tehokkaasti syöpää aiheuttavia PAH-yhdisteitä ja tekee puhdistamisesta helppoa ja nopeaa. Työvaatteet, kengät, kypärät,
suojakäsineet ja muut suojainvälineet voidaan puhdistaa sellaisenaan ilman purkamista. Puhdistuksen jälkeen tavarat ovat heti käyttövalmiita.

Hygio-desinfiointikaapin avulla saavutetaan jopa kymmenien tuhansien eurojen vuotuisia kustannussäästöjä, kun poistoon menevät tahriintuneet varusteet voidaan palauttaa käyttöön. Desinfiointikaappia voidaan hyödyntää myös tehtailla ja tuotantolaitoksissa tehtävien vierailujen yhteydessä käytettävien suojavaatteiden ja -varusteiden desinfiointiin.

Suosittelemme teollisuuden käyttöön tehokasta Hygio a40 Medi -desinfiointikaappia.

Hygion hyödyt teollisuudessa

 • työturvallisuus paranee
 • hygieniataso paranee
 • tartuntariskit pienenevät
 • epämiellyttävien hajujen poistaminen helpottuu
 • työviihtyvyys paranee
 • puhdistusprosessi nopeutuu
 • hellävarainen käsittely pidentää tekstiilien ja välineiden käyttöikää
 • purkamatta puhdasta
 • puhdistus- ja desinfiointikemikaalien käyttö vähenee
 • energiankulutus vähenee
 • vedenkulutus vähenee