Korkeatasoinen hygienia ja puhtaus ovat terveydenhoidon perusedellytys. Hygio-desinfiointikaapin avulla pidät välineet puhtaina ja varmistat potilasturvallisuuden kaikissa tilanteissa. Desinfiointikaappi on helppokäyttöisyytensä ansiosta luonteva osa jokapäiväistä desinfiointityötä hoitoalalla. Työvaatteet, hoitovälineet ja apuvälineet voidaan desinfioida sellaisenaan ilman purkamista. Hygio a40 Medi -laite on suunniteltu hoitoalan vaatimaan desinfiointiin, joka tuhoaa myös vaikeammin tuhoutuvat itiöivät mikrobit.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Terveydenhuoltoon suosittelemme:

Hygio a40 Medi

Hygio a40 Medi uvc

Desinfioi mikrobit tutkitusti

Hygio-desinfiointikaapin kyky tuhota mikrobeja on tutkitusti jopa 99,999 %:n luokkaa. Hygio a40 Medi desinfioi myös vaikeammin tuhoutuvat itiöivät mikrobit ja homeet yhdellä ohjelman käynnistyksellä.

Poistaa epämiellyttäviä hajuja

Hygion avulla hajujen poisto on helppoa vaikeistakin kohteista. Tavaroiden säännöllisellä käsittelyllä pystytään estämään epämiellyttävien hajujen pinttyminen. Kun tavarat voidaan käsitellä Hygiolla useasti, säilyy myös hygieniataso korkeana.

Parantaa potilasturvallisuutta

Korkeatasoinen hygienia on hyvän terveydenhuollon perusedellytys. Tekstiilien ja välineiden säännöllinen hygiointi lisää potilasturvallisuutta, kun välineet voidaan desinfioida nopeasti, turvallisesti ja usein ilman kemikaaleja tai jäämiä.

Terveydenhoito vaatii korkeaa hygieniatasoa joka päivä. Hoitoympäristön välineturvallisuuden ylläpidon avainasemassa ovat puhdistus ja desinfiointi. Ne ovat perusmenetelmiä, joiden avulla varmistetaan käytetyn välineistön turvallisuus. Hoitovälineet ovat alttiita taudinaiheuttajille ja ympäristön epäpuhtauksille, ja siksi on erityisen tärkeää huolehtia hoitovälineiden puhtaudesta.

Useita terveydenhoidon tarvikkeita ja apuvälineitä on hankala desinfioida, koska ne eivät kestä korkeita lämpötiloja, voimakkaita kemikaaleja tai desinfioivaa vesipesua. Hygion avulla näiden välineiden puhtaanapito ja turvallisuuden varmistaminen on helppoa ja tehokasta kaikissa tilanteissa.

Suosittelemme terveyden- ja erikoissairaanhoidon desinfiointitarpeisiin Hygio a40 Medi -desinfiointikaappia, jonka ohjelmat soveltuvat suojavarusteiden, erilaisten nostamisen ja siirtämisen apuvälineiden, terapiavälineiden, ortoosien ja tukien, kenkien, vaatteiden, hoitoreppujen sekä lelujen ja kirjojen käsittelyyn. Myös uusi Hygio a40 Medi uvc on hyvä valinta terveyden- ja erikoissairaanhoidon toimijoille. Nopea uvc-ohjelma soveltuu elektronisten laitteiden käsittelyyn, kuten kannettavien tietokoneiden, näppäimistöjen ja puhelimien desinfiointiin ja elektronisille mittalaitteille kuten verenpainemittareille. Lisäksi sillä voidaan desinfioida myös muita pieniä kovapintaisia esineitä kuten henkilökortteja, kulkutunnisteita, päätelukijoita tai avaimia.

Hygion hyödyt terveydenhoidossa

 • hygieniataso paranee
 • tartuntariskit pienenevät
 • epämiellyttävät hajut saadaan poistettua
 • potilastyytyväisyys paranee
 • potilasturvallisuus paranee
 • puhdistusprosessi nopeutuu
 • hellävarainen käsittely pidentää tekstiilien ja välineiden käyttöikää
 • kaikki vaatteet ja välineet voidaan käsitellä purkamatta
 • puhdistus- ja desinfiointikemikaalien käyttö vähenee
 • energiankulutus vähenee
 • vedenkulutus vähenee