Hygio a40 Medi on pidempien ohjelmien ja suuren desinfiointitehon desinfiointikaappi. Laitetta hyödynnetään laajasti muun muassa palolaitoksilla, ensihoidossa ja sairaaloissa osana työturvallisuuden ja terveysriskien hallintaa. Hygion avulla tekstiilien, varusteiden ja välineiden puhdistus voidaan tehdä vaivattomasti ja usein, jolloin hygieniataso säilyy jatkuvasti korkeana.

Lataa esite

Desinfioi mikrobit

Poistaa hajut

Ekologinen ja kemikaaliton

Turvallinen ja helppokäyttöinen

HYGIOINNIN HYÖDYT

Hygiointi tarjoaa asiakkaillemme monenlaisia etuja:

  • Auttaa korkean hygienian ylläpidossa
  • Ehkäisee infektioiden leviämistä
  • Poistaa epämiellyttäviä hajuja
  • Parantaa työturvallisuutta
  • Lisää työskentelymukavuutta
  • Pienentää terveysriskejä
  • Käyttäjäystävällinen ja turvallinen
  • Helppo ottaa käyttöön ja käyttää
  • Kemikaaliton ja ympäristöystävällinen
  • Kotimainen laatutuote

Tekniset tiedot

Laitteen mitat (korkeus, leveys, syvyys):
1 900 x 550 x 650 mm
Paino: n. 105 kg
Sisämitat (korkeus, leveys, syvyys):
1 470 x 430 x 595 mm
Sähköliitäntä: jännite 230 V, teho 80 W
Ohjelmat: 1 h sensitive / 6 h sensitive / 2 h power
Vakiovarusteet: 4 lankakoria, 3 vaateripustinta, 4 ripustustankoa 6 ripustusoksaa, 1 vaatetanko, 2 avainta, säädettävät jalat
Kaikki varusteet ovat valkoisia. Kaapin runko on valkoinen ja ovi harmaa.
Käyttöympäristö: 20–35 ˚C kuiva tila, ei vaadi ilmastointiliitäntää.

Lataa käyttöohjeet »

Vaativaan desinfiointiin

Hygio a40 Medi soveltuu erilaisten tavaroiden, kuten vaatteiden, kenkien sekä työvarusteiden ja -välineiden desinfiointiin ja hajunpoistoon. Hygio a40 Medi -kaappi desinfioi mikrobit haastavimmistakin kohteista. Laite on suunniteltu vaativaan desinfiointiin, joka tuhoaa myös vaikeammin tuhoutuvat itiöivät mikrobit, homeet ja syöpää aiheuttavat PAH-yhdisteet sekä poistaa hajut. Hygion avulla desinfiointi on helppoa, nopeaa ja tehokasta. Puhdistus voidaan tehdä usein, jolloin hygieniataso säilyy korkeana.

Kysy lisää ja pyydä tarjous »

Hygio a40 Medi -desinfiointikaappi on suunniteltu vaativaan, erittäin korkeatasoiseen desinfiointiin ja hajunpoistoon. Sen ohjelmat ovat pidempiä ja tehokkaampia kuin perustason Hygio a40 -laitteessa. Hygio-kaapissa voidaan desinfioida suurempia määriä ja tai paksumpia tekstiilejä tehokkaasti yhdellä käsittelykerralla. Se desinfioi myös vaikeammin tuhoutuvat itiöivät mikrobit ja homeet sekä poistaa tehokkaasti karsinogeenisiä PAH-yhdisteitä yhdellä napin painalluksella.

Tehokas ja turvallinen puhdistusmenetelmä

Hygio a40 Medi -desinfiointikaapin puhdistusmenetelmä perustuu otsoniin ja sen voimakkaaseen hapetuskykyyn tuhota mikrobeja. Menetelmä ei kuluta vettä, kemikaaleja tai jätä jäämiä. Hygioitavat tavarat voidaan käsitellä sellaisinaan, ilman purkamista. Kaapin oven sähkölukko aktivoituu ohjelman käynnistyttyä ja ovi pysyy lukittuna koko ohjelman ajan. Ohjelman päätyttyä tavarat ovat heti käyttövalmiita. Täysin ilmatiiviitä laitteita voi käyttää kaikissa tavallisissa kuivissa ja lämpimissä huonetiloissa.

Hygioinnin ohittamaton etu on, että käsittely voidaan tehdä usein ja kuluttamatta käsiteltäviä tavaroita, jolloin hygieniataso säilyy korkeana. Hiljainen laite ei edes käynnissä ollessaan häiritse muuta työntekoa. Laitetta ei tarvitse, eikä edes voi liittää rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmään. Kaapissa on vain normaali sähköliitäntä.

Hygio a40 Medi tarjoaa korkeatasoista hygieniaa

Hygio a40 Medi helpottaa desinfiointityötä sellaisilla työpaikoilla, joilla puhtaus on turvallisen toiminnan ehdoton edellytys: paikkoihin, joissa käytetyn välineistön turvallisuus tai omien työvarusteiden puhtaus ovat avainasemassa. Laite soveltuu monipuolisesti vaatteiden, kenkien, työvälineiden ja -varusteiden käsittelyyn.

Hygio-kaapin avulla korkean hygienian ylläpito on helppoa ja vaivatonta, sillä kaappia osaa käyttää jokainen. Suosittelemme laitetta terveydenhuoltoon ja erikoissairaanhoitoon, ensihoitoon, pelastuslaitoksille, elintarviketeollisuuteen, tutkimuskeskuksille ja laboratorioille, varhaiskasvatukseen ja vanhuspalveluihin sekä eläinlääkintään. Laitetta hyödynnetään tälläkin hetkellä laajasti muun muassa palolaitoksilla, ensihoidossa ja sairaaloissa osana työturvallisuuden ja terveysriskien hallintaa. Hygion säännöllinen käyttö auttaa pidentämään vaatteiden ja tavaroiden käyttöikää ja tekee puhdistusprosessista tehokkaamman.