Hygio-tuotteet on suunniteltu helppoon, nopeaan ja tehokkaaseen desinfiointiin ja hajunpoistoon. Desinfiointikaappien avulla ennaltaehkäistään tehokkaasti infektioiden leviämistä ja ylläpidetään korkeaa hygieniatasoa. Hygio-tuoteperheeseen kuuluu kolme erilaista desinfiointikaappia, joiden desinfiointiteknologia perustuu otsoniin ja uvc-valoon.

Hygio a40

Lue lisää »

Hygio a40 Medi

Lue lisää »

Hygio a40 Medi UVC

Lue lisää »

Lisävarusteet

Lue lisää »

Hygio-tuotteet ovat suomalainen innovaatio, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan kotimaisena työnä Salon Kiskossa. Hygio-kaappien desinfiointiteknologia perustuu otsonointiin ja UVC-säteilyyn. Kaikki tuotteemme ovat Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n testaamia.

Hygio on kotimainen laatutuote

Hygio-tuoteperheeseen kuuluu kolme erilaista desinfiointikaappia, joiden eroavaisuus on ohjelmien pituuksissa, desinfiointitehossa ja -teknologiassa. Hygio a40 on perustason desinfiontikaappi tekstiilien desinfiointiin ja hajunpoistoon. Hygio a40 Medi on suunniteltu vaativampaan desinfiointiin ja korkeaa hygieniatasoa vaativien tekstiilien ja varusteiden puhdistukseen. uusi Hygio a40 Medi uvc sisältää kaikki Hygio a40 Medi -kaapin ominaisuudet, mutta siinä on lisäksi uvc-lokero, joka mahdollistaa elektroniikan tehokkaan ja turvallisen desinfioinnin.

Kotimaisena desinfiointikaappivalmistajana olemme kiinnittäneet erityistä huomiota tuotteiden laatuun, käyttäjäystävällisyyteen ja käyttöturvallisuuteen. Valitessasi Hygio-tuotteet voit olla varma niiden turvallisuudesta, laadusta ja helppokäyttöisyydestä. Laitteiden toimivuus ja turvallisuus varmistetaan säännöllisillä tarkistus- ja huoltokäynneillä. Turvallisen ja oikeaoppisen Hygio-kaapin käytön varmistamme laite- ja käyttöopastuksilla.

Hygio-kaapit on erittäin helppo ottaa käyttöön. Kaikki tuotteemme on suunniteltu niin, että ne voidaan sijoittaa mihin tahansa kuivaan ja lämpimään sisätilaan. Hygio-tuotteet eivät vaadi erillistä liitäntää, eikä niitä edes saa kytkeä esimerkiksi ilmastointiin. Tuotteissa on vain normaali sähköliitäntä.

Hygio-tuotteet on suunniteltu helppoon, nopeaan ja tehokkaaseen desinfiointiin ja hajunpoistoon. Desinfiointikaappien avulla ennaltaehkäistään tehokkaasti infektioiden syntyä ja ylläpidetään korkeaa hygieniatasoa. Hygio-tuoteperheeseen kuuluu kolme erilaista desinfiointikaappia, joiden desinfiointiteknologia perustuu otsoniin ja UVC-säteilyyn.

Hygio-tuotteet ovat hygienian ammattilaisten valinta

Hygion desinfiointimenetelmä on ratkaisu hankalasti puhdistettavien tavaroiden käsittelyyn ja hygienian ylläpitoon, jotka eivät välttämättä kestä korkeaa lämpötilaa, vesipesua tai voimakkaita kemikaaleja. Hygiota käytetään laajasti eri ammattiryhmissä osana työturvallisuuden ja terveysriskien hallintaa sekä työskentelymukavuuden ja työssä viihtymisen lisäämistä.

Hygio-tuoteperheeseen kuuluu kaksi erilaista desinfiointikaappia, joiden eroavaisuus on ohjelmien pituuksissa ja desinfiointitehossa. Hygio a40 on perustason desinfiontikaappi tekstiilien desinfiointiin ja hajunpoistoon. Hygio a40 Medi on suunniteltu vaativampaan desinfiointiin ja korkeaa hygieniatasoa vaativien tekstiilien ja varusteiden puhdistukseen.

Tarjoamme vakiotuotteidemme lisäksi räätälöityjä desinfiointiratkaisuja silloin, kuin puhdistettavaa on enemmän kuin kaappiin mahtuu.

Näin käytät Hygiota

  • Aseta kaappi paikoilleen (tämä vain ensimmäisellä kerralla).
  • Laita pistoke seinään.
  • Asettele hygioitavat tuotteet väljästi kaappiin.
  • Kytke virta päälle.
  • Sulje kaapin ovi.
  • Valitse haluamasi ohjelma.
  • Paina ohjelma käyntiin.
  • Tuotteet ovat käsittelyn jälkeen heti valmiita käyttöön.

Hygio-kaappi ei sovellu luonnonkumin käsittelyyn. Käsiteltävien tavaroiden pitää olla kuivia.