Hygio-tuotteet on suunniteltu helppoon, nopeaan ja tehokkaaseen desinfiointiin ja hajunpoistoon. Desinfiointikaappien avulla ennaltaehkäistään tehokkaasti infektioiden leviämistä ja ylläpidetään korkeaa hygieniatasoa. Hygio-tuoteperheeseen kuuluu kaksi erilaista desinfiointikaappia, joiden desinfiointiteknologia perustuu otsoniin.

Hygio a40

Hygio a40

Lue lisää »

Hygio a40 Medi

Lue lisää »

Hygio-tuotteet ovat suomalainen innovaatio ja taidonnäyte, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan kotimaisena työnä Salon Kiskossa. Hygio-kaapeissa käytettävä desinfiointiteknologia perustuu otsonointiin. Kaikki tuotteemme ovat Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n testaamia.

Hygio on kotimainen laatutuote

Kotimaisena desinfiointikaappivalmistajana olemme kiinnittäneet erityistä huomiota tuotteiden laatuun, käyttäjäystävällisyyteen ja käyttöturvallisuuteen. Valitessasi Hygio-tuotteet voit olla varma niiden turvallisuudesta, laadusta ja helppokäyttöisyydestä. Laitteiden toimivuus ja turvallisuus varmistetaan säännöllisillä tarkistus- ja huoltokäynneillä. Turvallisen ja oikeaoppisen Hygio-kaapin käytön varmistamme laite- ja käyttöopastuksilla.

Hygio-kaapit on erittäin helppo ottaa käyttöön. Kaikki tuotteemme on suunniteltu niin, että ne voidaan sijoittaa mihin tahansa kuivaan ja lämpimään sisätilaan. Hygio-tuotteet eivät vaadi erillistä liitäntää, eikä niitä edes saa kytkeä esimerkiksi ilmastointiin. Tuotteissa on vain normaali sähköliitäntä.

Tuotteemme ovat tunnettuja käyttäjäystävällisyydestään. Molemmista laitemalleista löytyy kolme vakioitua ohjelmavalintaa. Käsiteltävät tavarat voidaan hygioida sellaisenaan ilman purkamista. Sähkölukko aktivoituu ohjelman käynnistyttyä ja ovi pysyy lukittuna koko ohjelman ajan. Ohjelman päätyttyä tavarat ovat heti käyttövalmiita. Helppokäyttöisyyden vuoksi työntekijät voivat turvallisesti hygioida itse omat vaatteensa ja varusteensa, eikä siihen tarvita erillistä henkilöä.

Hygio-tuotteet ovat hygienian ammattilaisten valinta

Hygion desinfiointimenetelmä on ratkaisu hankalasti puhdistettavien tavaroiden käsittelyyn ja hygienian ylläpitoon, jotka eivät välttämättä kestä korkeaa lämpötilaa, vesipesua tai voimakkaita kemikaaleja. Hygiota käytetään laajasti eri ammattiryhmissä osana työturvallisuuden ja terveysriskien hallintaa sekä työskentelymukavuuden ja työssä viihtymisen lisäämistä.

Hygio-tuoteperheeseen kuuluu kaksi erilaista desinfiointikaappia, joiden eroavaisuus on ohjelmien pituuksissa ja desinfiointitehossa. Hygio a40 on perustason desinfiontikaappi tekstiilien desinfiointiin ja hajunpoistoon. Hygio a40 Medi on suunniteltu vaativampaan desinfiointiin ja korkeaa hygieniatasoa vaativien tekstiilien ja varusteiden puhdistukseen.

Tarjoamme vakiotuotteidemme lisäksi räätälöityjä desinfiointiratkaisuja silloin, kuin puhdistettavaa on enemmän kuin kaappiin mahtuu.

Näin käytät Hygiota

  • Aseta kaappi paikoilleen (tämä vain ensimmäisellä kerralla).
  • Laita pistoke seinään.
  • Asettele hygioitavat tuotteet väljästi kaappiin.
  • Kytke virta päälle.
  • Sulje kaapin ovi.
  • Valitse haluamasi ohjelma.
  • Paina ohjelma käyntiin.
  • Tuotteet ovat käsittelyn jälkeen heti valmiita käyttöön.

Hygio-kaappi ei sovellu luonnonkumin käsittelyyn. Käsiteltävien tavaroiden pitää olla kuivia.