Terveysriskien hallinta on otettava huomioon turvallisuusalan eri tehtävissä. Ammattilaiset kohtaavat päivittäin tilanteita, joissa taudinaiheuttajat, eritteet ja haitalliset kemikaalit ovat uhkana terveydelle. Normaalit pyykinpesun lämpötilat eivät poista taudinaiheuttajia tekstiileistä. Hygio-desinfiointikaappi poistaa epämiellyttäviä hajuja ja desinfioi asiakaskontaminaatiot työvarusteista nopeasti ja tehokkaasti.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Turvallisuusalalle suosittelemme:

Hygio a40

Lisää työturvallisuutta

Työturvallisuudesta huolehtiminen ja terveysriskien hallinta ovat tärkeä osa työtä turvallisuusalalla. Hygion avulla asiakaskontaminaatioiden poisto saadaan tehtyä työvaatteista ja -varusteista turvallisesti ja nopeasti. Hygio-käsittely voidaan tehdä itsenäisesti ja usein, joten hygieniataso säilyy korkeana.

Edistää työhyvinvointia

Monet työvarusteet ovat hiostavia, eikä kaikkia varusteita voi puhdistaa lainkaan normaalissa vesipesussa. Tällöin hajut voivat pinttyä tunkkaisiksi, eikä varusteissa ole mukava työskennellä. Hygiolla varusteista voidaan poistaa niihin pinttyneet epämiellyttävät hajut. Työvarusteet voidaan puhdistaa sellaisenaan ilman purkamista ja ne ovat käsittelyn jälkeen heti käyttövalmiita.

Säästää materiaaleja

Useita työvarusteita on hankala puhdistaa ja desinfioida, koska ne ovat rakenteeltaan monimutkaisia, eivätkä kestä korkeita lämpötiloja, desinfiointiaineita tai desinfioivaa vesipesua. Hygio tekee desinfioinnista helppoa, nopeaa ja tehokasta. Prosessi ei rasita materiaaleja.

Turvallisuusala vaatii terveysriskien hallintaa ja huomioonottamista. Turvallisuusalan ammattilaiset kohtaavat päivittäin tilanteita, joissa taudinaiheuttajat, eritteet ja haitalliset kemikaalit ovat uhkana terveydelle. Normaalit pyykinpesun lämpötilat eivät kuitenkaan poista taudinaiheuttajia tekstiileistä, ja osa varusteista ei välttämättä kestä mekaanista rasitusta tai vesipesua ainakaan korkeissa lämpötiloissa.

Hygio-desinfiointikaappi raikastaa ja poistaa epämiellyttäviä hajuja ja desinfioi asiakaskontaminaatiot nopeasti, hellävaraisesti ja tehokkaasti. Laite on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja turvalliseksi niin, että jokainen voi itsenäisesti käyttää laitetta aina, kun sille on tarvetta. Näin hygieniataso saadaan säilymään korkeana ja työskentelymukavuutta lisättyä. Hygio poistaa vaatteista ja varusteista niihin pinttyneet hajut ja tuhoaa taudinaiheuttajat. Tekstiilit ja työvälineet voidaan puhdistaa sellaisenaan ilman purkamista. Puhdistuksen jälkeen tavarat ovat heti käyttövalmiita.

Suosittelemme turvallisuusalalle Hygio a40 -desinfiointikaappia, joka soveltuu työvaatteiden ja varusteiden kuten, luotiliivien, kenkien ja kypärien käsittelyyn.

Hygion hyödyt turvallisuusalalla

  • hygieniataso paranee
  • tartuntariskit pienenevät
  • epämiellyttävät hajut saadaan poistettua
  • työviihtyvyys paranee
  • puhdistusprosessi nopeutuu
  • hellävarainen käsittely pidentää tekstiilien ja välineiden käyttöikää
  • purkamatta puhdasta
  • puhdistus- ja desinfiointikemikaalien käyttö vähenee
  • energiankulutus vähenee
  • vedenkulutus vähenee