Haluaisitko desinfioida vaatteita tai tavaroita, mutta Hygio-kaappi puuttuu? Hygio-palveluntuottajat ovat asiakkaitamme, jotka tarjoavat luotettavaa hygiointipalvelua kuluttaja-asiakkaille. Tästä listasta löydät sinua lähimmän hygiointipalvelua tuottavan yrityksen. Laita osoite talteen ja lähde hygioimaan!

Hygiointipalvelua tuottavat yritykset

Pukuvuokraamot:
Luotsin Pukuvuokraamo, Hämeenlinna
Pukuvuokraamo Gasell GP, Helsinki
Frakkipalvelu NAM, Helsinki
Salon Turkisateljee, Salo

Pesulat:
MR Washingman, Helsinki
Askolan Puhti, Askola

Jalkahoitolat:
Jalkahoitola Jalka-Onni, Salo
Jalkahoitola Villa Varvas, Lahti

Muut:
Hanhivaara (liikuntakeskus), Salo
Kiekkobussi, Tampere
Hylje Wear, Naantali

Miksi kannattaa hygioida?

Normaali 40-60 °C vesipesu ei poista mikrobeja tekstiileistä tai tavaroista. Tutkimusten mukaan 40 asteen pesussa jopa 85 % mikrobeista jää vaatteisiin ja tavaroihin elinvoimaisina. Kun vaatteet ja muut varusteet eivät tavallisesti kestä pesua korkeissa lämpötiloissa tai desinfiointiaineiden käyttöä, niiden kunnollinen puhdistus on vaikeaa.

Hygio-desinfiointikaappi raikastaa ja desinfioi esimerkiksi urheiluvaatteet ja välineet helposti, nopeasti ja tehokkaasti. Kun käsittelet urheilutekstiilin normaalin pesun jälkeen Hygiossa tunnin ohjelmalla, se on taas kuin uusi! Ohjelman jälkeen tavarat ovat heti käyttövalmiita.

Mitä hygiointi maksaa?

Palveluntuottajat määrittelevät hygioinnin hinnan ja sen ohessa tarjottavat palvelut itse.

Hygio-palveluntuottajat Hanhivaara

Mitä voi hygioida?

Muistathan, että Hygio-käsittely ei poista näkyvää likaa, mutta valtaosan mikrobeista, jotka jäävät vaatteisiin ja tavaroihin vesipesunkin jälkeen. Kaikkien hygioitavien tuotteiden pitää olla kuivia. Hygio-käsittely ei sovellu luonnonkumia sisältäville tuotteille. Kaappi sopii parhaiten seuraavien tavaroiden desinfiointiin:

  • vaikeasti vesipestävät tekstiilit: talvitakit ja -haalarit, turkikset, nahkavaatteet, kuten ajopuvut ym.
  • arat materiaalit: iltapuvut, häämekot, rooliasut, koristetyynyt
  • vesipesua tai korkeita lämpötiloja kestämättömät esineet: lelut, kirjat, askartelutarvikkeet ym.
  • urheilu- ja liikuntavälineet ja -varusteet
  • kypärät, kengät, hanskat
  • laukut
  • peitteet, tyynyt, seinäryijyt

Mihin hygiointi perustuu?

Desinfiointimenetelmä perustuu otsoniin (O3) ja sen hapetuskykyyn tuhota mikrobeja, joita ovat esimerkiksi hajujen aiheuttajat. Hygio-kaapissa hajujen juurisyyt saadaan tuhottua, eikä niitä peitetä. Otsonissa on yksi ylimääräinen happiatomi, ja se pyrkii siitä eroon hapettamalla ympärillään olevia orgaanisia ainesosia. Hapettaminen tuhoaa näin mikrobien elinmahdollisuudet.

Laite tuottaa otsonin ohjelman käynnistyessä kaapin sisällä olevasta ilmasta ja muuttaa otsonin käsittelyn lopussa takaisin hapeksi, eikä sitä jää laitteeseen tai tule huoneilmaan ovea avattaessa. Hygio-kaappi on turvallinen käyttää ja täysin ilmatiivis. Laitteen sähkölukolla on varmistettu, ettei sitä voi avata kesken otsonointiprosessin.

Hygiointi ei aiheuta jäämiä tuotteisiin. Käsittelyssä ei myöskään käytetä kemikaaleja. Käsittely ei kuluta vettä tai tuota jätettä, vaan se on ekologinen tapa puhdistaa tavaroita.

Lue lisää Hygio-kaappien desinfiointiteknologiasta >

Puuttuuko yrityksesi listalta?

Otathan yhteyttä, niin lisäämme teidät mukaan.