Urheiluvälineet ja -varusteet ovat usein haastavia puhdistettavia. Varsinkin yhteiskäytössä olevien varusteiden ja välineiden puhdistus ja hajunpoisto on äärimmäisen tärkeää ja luo haasteita niin liikkujalle kuin varustehuollolle. Ilman huolellista puhdistusta yhteiskäytössä olevat välineet voivat levittää infektioita, kun päivittäistä käyttöä on paljon. Hygio auttaa desinfioimaan vaatteet, varusteet ja välineet helposti, nopeasti ja tehokkaasti.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Urheiluun ja hyvinvointiin suosittelemme:

Hygio a40

Desinfioi ja poistaa epämiellyttäviä hajuja

Tutkimusten mukaan tavallisessa 40 C°:n pesussa jopa 85 prosenttia mikrobeista jää vaatteisiin elinvoimaisina. Siksi urheiluvarusteisiin ja muihin tavaroihin voi pinttyä epämiellyttäviä hajuja.  Säännöllisellä Hygio-käsittelyllä voidaan estää epämiellyttävien hajujen pinttyminen. Kun tavarat voidaan käsitellä Hygiolla useasti, säilyy myös hygieniataso korkeana.

Turvallinen ja helppokäyttöinen

Hygio-desinfiointikaapin käyttöönotto on helppoa, sillä laite vaatii ainoastaan sähköliitännän. Ohjelma käynnistyy yhdellä napinpainalluksella ja sähkölukko huolehtii siitä, että ovea ei pysty avaamaan ohjelman aikana. Käsittelyn jälkeen tavarat ovat heti käyttövalmiita.

 

Hyödyllinen lisäpalvelu asiakkaillesi

Voit tarjota desinfiointia ja raikastusta myös lisäpalveluna asiakkaillesi esimerkiksi kuntosalikävijöille tai jalkahoidon yhteydessä desinfioimalla asiakkaan kengät. Ota Hygio osaksi parempaa asiakaspalvelua!

Korkean hygieniatason ylläpito on tärkeää yhä useammalla toimialalla. Urheilu ja hyvinvointi aloina asettavat desinfioinnille ja raikastukselle monenlaisia haasteita. Hygion avulla urheiluvaatteiden ja -varusteiden desinfiointi ja raikastus on entistä helpompaa, sillä helppokäyttöinen laite voidaan sijoittaa mihin tahansa kuivaan tilaan, eikä se vaadi erillistä asennusta. Hiljainen laite ei häiritse muuta työskentelyä. Ohjelma käynnistyy yhdellä napinpainalluksella ja sähkölukko varmistaa, ettei kaapin ovea voi avata kesken käsittelyn. Hygiointi soveltuu esimerkiksi urheiluvälineiden ja -varusteiden sekä tekstiilien desinfiointiin.

Hyvinvointitoimialalla Hygion avulla voi huolehtia esimerkiksi paksujen tekstiilien ja hoitovälineiden desinfioinnista ja puhdistuksesta. Lisäksi hygiointipalvelua voi myydä suoraan asiakkaille esimerkiksi hoitolassa tai liikuntakeskuksessa. Kaikki hygioitavat tavarat voi käsitellä sellaisenaan purkamatta ja ne ovat käyttövalmiita heti käsittelyn jälkeen.

Hygion käyttöönotto edistää asiakastyytyväisyyttä ja -turvallisuutta, parantaa hygieniatasoa ja työ- ja urheiluviihtyvyyttä. Hygiointi pidentää tavaroiden käyttöikää, kun ne voidaan puhdistaa usein ja niitä kuluttamatta.

Suosittelemme urheilun ja hyvinvoinnin toimijoille ensisijaisesti Hygio a40 -desinfiointikaappia joka soveltuu vaatteiden, kenkien, urheiluvälineiden, kypärien, hanskojen ja jumppamattojen käsittelyyn.

Hygion hyödyt urheilussa ja hyvinvoinnissa

  • hygieniataso paranee
  • tartuntariskit pienenevät
  • asiakastyytyväisyys paranee
  • työviihtyvyys paranee
  • puhdistusprosessi nopeutuu
  • tekstiilien ja tarvikkeiden kuluminen vähenee ja käyttöikä pitenee
  • pesulakustannukset pienenevät
  • puhdistus- ja desinfiointikemikaalien käyttö vähenee
  • energiankulutus vähenee
  • vedenkulutus vähenee