Hygio a40 poistaa erilaisista tekstiileistä ja tavaroista epämiellyttävät hajut ja tauteja aiheuttavat mikrobit hellävaraisesti materiaaleja säästäen. Tartuntariskit pienenevät, kun taudinaiheuttajat pystytään desinfioimaan myös hankalasti puhdistettavista tavaroista. Hygio-desinfiointikaappi on ekologinen ja taloudellinen ratkaisu. Se ei kuluta vettä, kemikaaleja eikä käsiteltäviä materiaaleja.

Lataa esite

Desinfioi mikrobit

Poistaa hajut

Ekologinen ja kemikaaliton

Turvallinen ja helppokäyttöinen

Hygioinnin hyödyt

Hygiointi tarjoaa asiakkaillemme monenlaisia etuja:

  • Lisää työskentelymukavuutta ja harrastuksissa viihtymistä
  • Ehkäisee tartuntatautien leviämistä
  • Poistaa epämiellyttäviä hajuja
  • Parantaa työturvallisuutta
  • Auttaa korkean hygieniatason ylläpidossa
  • Käyttäjäystävällinen ja turvallinen
  • Helppo ottaa käyttöön ja käyttää
  • Kemikaaliton ja ympäristöystävällinen
  • Kotimainen laatutuote

Tekniset tiedot

Laitteen mitat (korkeus, leveys, syvyys):
1 900 x 550 x 650 mm
Paino: n. 105 kg
Sisämitat (korkeus, leveys, syvyys):
1 470 x 430 x 595 mm
Sähköliitäntä: jännite 230 V, teho 80 W
Ohjelmat: 10 min / 30 min / 1 h
Vakiovarusteet: 3 lankakoria, 3 vaateripustinta, 3 ripustusoksaa, 1 vaatetanko, 2 avainta, säädettävät jalat
Kaikki varusteet ovat valkoisia. Kaapin rungon väriksi voi valita valkoisen tai mustan.
Käyttöympäristö: 20–35 ˚C kuiva tila, ei vaadi ilmastointiliitäntää.

Lataa käyttöohjeet »

Monipuolinen ratkaisu

Hygio soveltuu lähes kaikkien vaatteiden, jalkineiden ja muiden tavaroiden ja välineiden käsittelyyn. Hygio a40 -desinfiointikaappi palvelee monia eri ammattiryhmiä raikastamalla, poistamalla hajuja ja desinfioimalla erilaisia tavaroita helposti ja tehokkaasti.

Hygiointi on oiva lisä monien eri alojen yritysten palveluvalikoimaan. Laite soveltuu helppokäyttöisyytensä vuoksi myös mainiosti kuluttajakäyttöön ja vahvistaa samalla positiivista yritysmielikuvaa.

Kysy lisää ja pyydä tarjous »

Hygio a40 -desinfiointikaappi on suunniteltu perustason desinfiointiin ja hajujen poistoon. Se on erittäin hyvä vaihtoehto myös desinfiointipalvelun tuottamiseen kuluttajille. Kaapista löytyy kaksi kevyempää raikastusohjelmaa yksittäisten, keveiden tekstiilien ja tavaroiden nopeaan raikastamiseen, mutta myös ohjelma, jolla saavutetaan tehokkaampaa hajunpoistoa ja desinfiointia vastaava tulos.

Helppokäyttöinen Hygio A40

Hygio a40 -desinfiointikaapin puhdistusmenetelmä perustuu otsoniin ja sen voimakkaaseen hapetuskykyyn tuhota mikrobeja. Menetelmä ei kuluta vettä eikä kemikaaleja tai jätä jäämiä. Puhdistettavat tavarat voidaan käsitellä sellaisinaan, ilman purkamista. Sähkölukko aktivoituu ohjelman käynnistyttyä ja ovi pysyy lukittuna koko ohjelman ajan. Ohjelman päätyttyä tavarat ovat heti käyttövalmiita. Täysin ilmatiiviitä laitteita voi käyttää kaikissa tavallisissa kuivissa ja lämpimissä huonetiloissa. Hiljainen laite ei häiritse muuta työntekoa. Laitetta ei tarvitse, eikä edes voi liittää rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmään. Kaapissa on vain normaali sähköliitäntä.

Ota hygiointi osaksi arkea

Hajuttomuus ja puhtaus ovat tärkeitä jokapäiväisen hyvinvoinnin edellytyksiä. Hygio a40 soveltuu yleiskäyttöön, kuten vaatteiden, jalkineiden, työ- ja urheilutavaroiden ja suojavarusteiden käsittelyyn. Suosittelemme sitä erityisesti vaate- ja tekstiilihuoltoon, turvallisuusviranomaisille sekä urheilukeskuksille. Näppärän kokoinen kaappi on helppo sijoittaa pieneenkin tilaan ja sen voi sähkölukon lisäksi lukita myös kaapin ulkopuolelta, jotta tilan mahdolliset muut käyttäjät eivät pääse kaapissa käsiteltyihin tavaroihin käsiksi, kun käsittely on päättynyt. Hygio onkin helppo tapa lisätä tekstiilien ja esineiden hygienisyyttä jokaisena arkipäivänä. Puhdistusmenetelmän ansioista tekstiilien ja tarvikkeiden käyttöikä pitenee, kun niihin ei kohdistu vesipesun hankauksen aiheuttamaa kulumista.