Referenssit - Tekstiilihuolto

Askolan Puhti luo Hygion avulla uusia palveluja asiakkaille

Asiakas: Askolan Puhti Oy

Hygio otsonointikaappi

Askolan Puhti Oy:n toimitusjohtaja Leena Kavén:

Askolan Puhti Oy tarjoaa täydelliset pesulapalvelut Askolan seudun kunnille, yrityksille sekä yksityisille asiakkaille. Hygio-otsonointikaapin avulla tehostamme pesulatoiminnan hygieniatasoa. Samalla lisätään ja monipuolistetaan asiakkaidemme tarpeiden mukaisia palveluita. Uuden liiketoiminnan rakentaminen otsonointikaapin ympärille on myös tarkoituksena, toteaa Kavén.

Pesulaan toimitetuissa tekstiileissä on ollut tunkkaista hajua, hometta ja virusinfektioita. Olemme saaneet niistä otsonikäsittelyn jälkeen positiivista palautetta asiakkailta. Aiemmin vaikeasti puhdistettavia tuotteita, kuten leluja, apuvälineitä, elektroniikkaa ja sisustustavaroita on ollut mahdotonta puhdistaa luotettavasti. Samoin hoitohenkilökunnan kengät ovat raikastuneet käsittelyssä.

Parasta laitteessa on sen luoma puhtaus. Onhan kaappi myös ulkonäöltään siisti ja sisätiloiltaan toimiva sekä helppokäyttöinen. Hygio-kaappi on ollut melko runsaassa käytössä. Käyttömäärät vaihtelevat aaltomaisesti tilanteen mukaan eli joku viikko kaappia käytetään jatkuvasti kahdeksan tunnin ajan, välillä viikossa vain muutaman kerran. Ensin palvelukeskuksessa jyllännyt noro-virus työllisti kaappia. Sitten talvella päiväkodit olivat noro-viruksen kourissa. Ja viimeksi yhden kotitalouden kaikki tekstiilit olivat pesussa ja otsonoinnissa rouvan altistuttua homeelle. Välillä tulee terveyskeskuksen ja palvelukeskuksen apuvälineitä otsonointiin.

Hygio-laite on tuonut positiivista lisäarvoa meidän monipuoliselle pesulalle ja taloudellinen hyöty tulee varmasti, kun investointikustannukset on ensin katettu. Suosittelen käyttämään meidän otsonointikaappia, Hygiota.