Referenssit - Urheilu ja hyvinvointi

Hygio pitää keilapallot ja -kengät puhtaina

Asiakas: Hanhivaaran liikuntakeskus, Salo

Hanhivaara Hygio otsonointi

Hanhivaaran liikuntakeskus, Salo. Sami Konsteri:

Hygio on sijoitettu keilahallin yhteyteen, mutta se on kaikkien liikuntakeskuksen asiakkaiden ja henkilökunnan käytettävissä. ”Laitetta onkin käytetty hyvin monipuolisesti”. Välillä asiakkaat keksivät kokeilla Hygiota mielenkiintoisiin esineisiin. Juuri haastatteluhetkellä asiakas toi hygioitavaksi kirjan, joka haisi niin pahalta, ettei sitä voinut säilyttää sisätiloissa. Kirjan paikkana oli ollut autotalli. Hygioinnin jälkeen kirjan pystyi taas tuomaan sisälle kirjahyllyyn.

Keilapallot ja -kengät on hyvä hygioida säännöllisesti. Monet keilaajat säilyttävät omia varusteitaan hallilla olevassa säilytyslokerossa. Varusteet laitetaan yleensä suoraan käytön jälkeen kassiin, kassi kiinni ja kaappiin. Seuraavan kerran kassia avattaessa haju on epämiellyttävä.

Hygiointi raikastaa käytetyt varusteet vaikkapa sillä aikaa, kun keilaaja nauttii kupin kahvia. Hygion aktiivisen käytön huomaa selkeästi viihtyvyyden paranemisena. Säännöllisesti keilaamassa käyvä porukka saa keilata raikkaassa ympäristössä. ”Puhdistamme vuokrapallot ja -kengät säännöllisesti. Hygiota käytettäessä ei enää tarvita suihkutettavia puhdistusaineita. Liikuntakeskuksesta löytyy monenlaista muutakin hygioitavaa, kuten jumppamatot ja erilaiset jumppavälineet. Helppokäyttöisyytensä ansioista asiakkaat ja henkilökunta oppivat nopeasti käyttämään laitetta, vain napin painalluksella”.

”Useista liikuntapaikoista löytyy hankalasti puhdistettavia tuotteita. Vuokrattavat vaatteet, kengät, monot ja kypärät ovat ainakin otollista hygioitavaa. Puolen vuoden käyttökokemuksenkin jälkeen aina silloin tällöin keksimme Hygiolle taas uusia käyttökohteita. Laite on siis hyvin monipuolinen ja hyödyllinen liikuntakeskuksen toiminnan, erityisesti viihtyvyyden ja hygienian parantamisessa.”