Referenssit - Urheilu ja hyvinvointi

Katve varmistaa retkivarusteiden hygieenisyyden Hygiolla

Asiakas: Katve

Katve - Hygio ja makuupussit

Desinfiointikaappi on tärkeä osa retkivarusteita vuokraavan Katveen hygieniakäytäntöjä.

Retkivarusteita vuokraava turkulainen Katve on uusi tulokas vuokravarustemarkkinoilla. Katveen laadukkaan retkivarustepaketin avulla kuka tahansa voi lähteä nauttimaan kotimaisen luonnon rentouttavista vaikutuksista helposti ilman kalliita varustehankintoja.

Oiva apu desinfiointiin ja hajujen poistoon

Katveen haasteena oli löytää ratkaisu retkivarusteiden luotettavaan ja turvalliseen desinfiointiin ja hajunpoistoon.

–  Päädytimme Hygion käyttäjiksi, kun etsimme retkivarusteiden vuokrauspalvelullemme ratkaisua välineiden desinfioimiseksi ja hajujen poistamiseksi. Hygio löytyi googlaamalla, ja sen jälkeen käytiin Salossa ihmettelemässä laitteita toiminnassa. Päätös hankinnasta syntyi välittömästi, kertoo Katveen hygienia-asioista vastaava Erno Korpela.

Helppokäyttöinen ja toimintavarma laite

Hygio vakuutti Katveen erityisesti turvallisuudellaan, toimintavarmuudellaan sekä helppokäyttöisyydellään. Laite mahtuu pieneenkin tilaan eikä vaadi toimiakseen kuin sähkövirtaa. Desinfiointiprosessi on hiottu lyhyessä ajassa kuntoon:

– Otsonointi on välttämätön osa tiettyjen varusteidemme huoltoprosessia. Desinfiointikaappi sijoitettiin varastoomme välineiden huoltotilojen yhteyteen. Asiakkaiden palauttamat varusteet otsonoidaan kaapissa irtolian poiston, pesun ja kuivauksen jälkeen. Otsonoinnin jälkeen varusteet vielä tuuletetaan ennen niiden lähtöä seuraavalle asiakkaalle.

Kaappiin päätyvät varusteista makuupussit, makuupussilakanat, retkityynyt, makuualustat, rinkat, vedenpitävät suojapussit sekä pyyhkeet.

Katve - desinfiointi

Tärkeä osa retkeilyvälineiden ammattimaista huoltoa

Hygio on erittäin tärkeä osa Katveen liiketoimintaa, koska se soveltuu erinomaisesti retkeilyvälineiden toistuvaan, ammattimaiseen huoltoon. Katve on tyytyväinen myös Hygion palveluun.

–  Yhteistyö on sujunut mainiosti. Laite tuotiin perille asti kellarikerroksessa sijaitseviin varastotiloihimme. Sopimukseen kuuluvan huoltopalvelun ansiosta meillä on myös selvät sävelet ongelmatilanteita varten, perustelee Erno.