Referenssit - Tekstiilihuolto

Luotsin Pukuvuokraamo ratkaisi Hygion avulla vaatehuollon haasteet

Asiakas: Luotsin pukuvuokraamo

”Luotsin Pukuvuokraamon uusissa tiloissa ei ollut mahdollisuuksia kaikkien vaatteiden ja asusteiden tuuletukseen, joten meidän piti etsiä uusi ratkaisu vaatteiden raikastukselle”, kertoo Luotsin Pukuvuokraamon henkilökunta.

”Tutustuimme Hygioon, joka tarjoaa ratkaisun tekstiilien raikastukseen ja pian Hygiosta tuli tärkeä osa päivittäistä vaatehuoltoamme. Käsittelemme Hygiossa kaikki Pukuvuokraamoon tulevat vaatteet ja asusteet. Erityisesti peruukit ja kengät, joita on ollut aikaisemmin hankala saada nopeasti raikastettua ja desinfioitua, Hygiolla saamme ne takaisin kiertoon nopeammin. Peruukkeja voi toki pestä, mutta kengät tarvitsevat raikastusta”, Pukuvuokraamosta todetaan.

”Hygio-kaappi on erittäin yksinkertainen laite ja helppo käyttää. Sijoituspaikkakin löytyi vaivatta, koska laite ei vaadi kuin sähköliitännän. Laite on erittäin hyvä vaatteiden päivittäisessä huollossa, koska kaikkia materiaaleja ei voi pestä, joten nyt saamme nekin helposti raikastettua, esim. hienhajut ja tupakansavut. Myymme palveluna otsonointia myös asiakkaillemme. He voivat tuoda omia vaatteitaan, kirjoja, leluja tms. tavaroita meille otsonointiin.”

”Suosittelemme kollegoita hankkimaan Hygio- kaapin, joka helpottaa huomattavasti päivittäistä vaatehuoltoa.”

Hygio Oy / Luotsin Pukuvuokraamo, 2019