Referenssit - Tekstiilihuolto

MR Washingman raikastaa hääpuvut Hygiossa

Asiakas: Mr Washingman

MR Washingman -pesulan Päivi Mansikkamäki kertoo Hygio-kaapin käytöstä. 

”Yrityksemme on varsin suosittu hääpukupesijä, joten meille tulee usein myös vanhoja hää- ja juhlapukuja pesuun. Näissä iäkkäissä hääpuvuissa on harvoin pesuohjeita, saati materiaalimerkintöjä, joten näiden puhdistaminen perinteisin pesulakeinoin on aina riski. Näiden käsittelyssä käytämme Hygion hellävaraisia raikastus- ja desinfiointiohjelmia, joilla pystymme käsittelemään arkojakin tekstiilejä turvallisesti”, Päivi kertoo muutaman esimerkin Hygion tuomasta lisäarvosta pesulalle. 

”Asiakas toi pesulaan 1950-luvun vintage-hääpuvun, jossa ei ollut pesuohjetta eikä materiaalitietoa. Puvussa ei ollut näkyviä tahroja, vaan hajuvettä ja kainaloissa lievä tuoksu. Käsittelimme tämän uniikin puvun turvallisesti Hygiossa ja asiakas sai raikkaan hääpuvun säilytettäväksi sisaren lapsille.” 

”Valentino-mekko oli saanut päälleen kastiketta, muuten mekossa oli vain hajuveden tuoksu. Materiaalina oli 100 % silkki, jossa on helmikirjontaa. Asiakkaan kertoma hinta mekolle oli 2500 euroa. Pesuohjeet kielsivät kaikki pesutavat. Poistimme tahrat paikallisesti ja raikastimme Hygiolla. Käsittelyn jälkeen mekko oli kuin uusi, emmekä puhdistustoimillamme pilanneet tuotetta.”  

”Hygiolla voimme myös säästää tekstiilien pesukertoja, esimerkiksi miestenpuvun pesukerraksi on laskettu vain 10 pesukertaa kemiallisessa pesussa. Kun näitä pesukertoja voidaan vähentää käsittelemällä puvut Hygiossa kemiallisten pesujen välissä, pukujen käyttöikä tuplaantuu!” 

”Hygiossa on parasta sen toimintavarmuus ja lyhyet ohjelmat. Laitetta on erittäin helppo käyttää, minkä ansioista henkilökunta oppi myös nopeasti käyttämään sitä. Laite säästää tekstiilejä turhilta pesukerroilta sekä raikastaa myös arat tekstiilit turvallisesti. Kaikki tarvittava on yhdessä paketissa, eikä lisäkemikaaleja tarvita ja tulos on takuulla raikas. Tällä viikolla saimme kokonaisen hotellisiiven palovahinkopyykkiä. Hygio todella pelastaa arkoja tekstiilejä ja säästää pesuaikaa!” 

”Olen suositellut Hygiota Tekstiilihuoltoliitossa ja muutamille siivousfirman omistajille. Ehdottomasti suosittelen Hygiota muillekin kollegoille käytettäväksi”, Päivi Mansikkamäki kertoo.