Referenssit - Urheilu ja hyvinvointi

Villa Varvas hygioi asiakkaiden kengät

Asiakas: Villa Varvas

Lahdessa sijaitseva Jalkahoitola Villa Varvas käyttää Hygiota asiakkaiden kenkien desinfiointiin ja hajunpoistoon. Kenkien desinfiointi tukebakteeritulehdusten aiheuttamien jalkavaivojen hoidossa. ”Kenkien hygienia on erittäin olennainen osa jalkojen kotihoidossa”, kertoo yrittäjä Marja Niukkanen. 

Villa Varpaassa Hygio-käsittely on sisällytetty muutamien hoitojen hintaan, jolloin asiakkaan kengät käsitellään Hygiossa asiakkaan ollessa hoidossa. Hoidon päätteeksi asiakas saa pujottaa jalat puhdistettuihin kenkiin. Jalkahoitolaan voi viedä kenkiä myös erikseen Hygio-käsittelyyn ilman ajanvarausta tai jalkahoitopalvelua. 

Hygio on käytössä lähes päivittäin ja laitteen käyttö on lisääntynyt tietoisuuden leviämisen myötä asiakkaiden keskuudessa. ”Laitetta on helppo käyttää ja se on erittäin hiljainen, joten hoitotyötä se ei häiritse lainkaan”, Marja jatkaa.   

”Olemme erittäin tyytyväisiä Hygio-kaapin tuomaan lisäarvoon jalkahoitojen tueksi. Asiakkaat saavat terveyshyötyjen lisäksi nauttia laatukenkien käytöstä huomattavasti pidempään, kun käsittely pidentää kenkien käyttöikää sekä epämiellyttävät hajut poistuvat kenkien sisältäVoin lämpimästi suositella Hygiota kollegoille, varsinkin heille, jotka ohjaavat asiakkaitaan paljon kotihoitoon.” 

Hygio Oy / Jalkahoitola Villa Varvas