Haalarihuolto pidentää vaatteiden käyttöikää

Hygio - Referenssit - Hylje Wear

Kotimainen haalarivalmistaja ja kylmäpukeutumisen asiantuntija Hylje Wear tuntee vaatetusalan haasteet kuin omat taskunsa. Koska haalarit suunnitellaan kestämään käyttöä ja aikaa, he halusivat tarjota lisäpalveluna haalarien desinfiointia silloin, kun ne eivät kaipaa vesipesua. Tällaisia tilanteita voi tulla eteen esimerkiksi, kun haalari päällä on ajettu pitkään kelkalla ja se haisee bensalta, kun haalariin on nuotiolla tarttunut savun hajua tai kun haalari päällä on hikoiltu runsaasti.

Hygio-kaappiin mahtuu mainiosti noin kolme haalaria. Niiden lisäksi kaapissa voi käsitellä esimerkiksi kypärät, hanskat ja jalkineet, jotka ovat olleet samassa reissussa. Kaikkien käsiteltävien vaatteiden ja varusteiden tulee kuitenkin olla kuivia ja puhtaita. Näkyvää likaahan Hygio-kaappi ei poista.

Tutustu referenssiin >

Tutustu Hylje Wearin Haalarihuoltoon >