Hygio-kiertue jatkuu Turvallisuus 2023 -messuilla 11.-12.10.2023

FinnSec 2023

Vilkas tapahtumasyksymme saa jatkoa, kun osallistumme Turvallisuus 2023 -tapahtumaan 11.-12.10.2023.

Turvallisuus 2023 on Pohjoismaiden merkittävin turvallisuusteknologian ja -palveluiden tapahtuma, joka kokoaa yhteen turvallisuusalan ammattilaiset ja yritysjohtajat. Tapahtumassa ovat esillä alan ajankohtaiset trendit ja ratkaisut, ja siellä on mahdollisuus verkostoitua sekä päivittää osaamista tuoreimmalla tiedolla.

Turvallisuus 2023-messut tarjoilee yleisölle uusimmat turvallisuusteknologiat ja -palvelut sekä ajankohtaiset puheenvuorot alan huippunimiltä. Vuoden 2023 pääteemana on Turvallisempi tulevaisuus, ja sen alateemoina ovat Digitalisaation kautta kasvuun, Varautuminen ja riskinhallinta sekä Tulevaisuuden työnantaja.

Me Hygiolla olemme mukana tarjoamassa ratkaisuja turvallisuusalan riskinhallintaan, työturvallisuuteen ja -viihtyvyyteen.

Löydät meidät yhteisosastolta 6r48 jälleenmyyjämme Ferno Norden Finland ja CVN Medical Solutionsin kanssa.