Porilainen Luvata luottaa Hygioon

Hygio - Referenssit - Luvata

Hygio on monessa yrityksessä tärkeä osa päivittäisen turvallisuuden ja korkean hygieniatason ylläpidon varmistamista. Porilainen metallialan vientiyritys Luvata vakuuttui Hygiosta ja valitsi meidät huolehtimaan heidän työntekijöidensä ja vierailijoidensa viihtyvyydestä.

Luvata on merkittävä porilainen metallialan yritys, joka valmistaa erilaisia kuparituotteita teollisuuden käyttöön. Luvata on osa Mitsubishi Materials Corporationia ja se työllistää Porin alueella noin 350 henkilöä. Yli 90 % vuonna 1939 perustetun Luvatan tuotannosta menee vientiin maailmanlaajuisesti ja siksi tehtaalla vierailee vuosittain useita vieraita. Tämä aiheuttaa haasteita hygieniatason ylläpidolle.

Korkean hygieniatason ylläpidon ja varmistamisen ammattilaisina meille Hygiolla on kunnia-asia päästä olemaan mukana kansainvälisen vientiyrityksen työ- ja vierailijaturvallisuuden varmistamisessa. Kun Luvata pyysi tarjousta, tartuimme oitis tilaisuuteen ja mielestämme lopputuloksesta tuli aika hyvä!

Luvatan PPE-huone on tarkoin suunniteltu tila, jossa vieraat saavat käyntiin vaadittavat suojaimet ja varusteet. Ne myös palautetaan samaan tilaan käynnin jälkeen. Hygio varmistaa, että välineet ovat puhtaat ja desinfioidut jokaisen käynnin jälkeen.

Tutustu referenssiin >

Lue lisää Luvatasta >