Uusi Hygio a40 Medi uvc desinfioi monipuolisesti

Hygio-desinfiointikaappimallisto on laajentunut kolmanteen malliin, joka tarjoaa otsonoinnin ja uvc-valon hyödyt yhdessä ja samassa paketissa. Uudessa Hygio a40 Medi uvc -kaapissa on alhaalla erillinen uvc-lokero, jossa voidaan käsitellä esimerkiksi elektroniikkaa ja muita kovapintaisia esineitä.

Kahden eri desinfiointiteknologian ratkaisu korkean hygieniatason ylläpitoon

Hygio a40 Medi uvc -desinfiointikaappi tarjoaa monipuolisen desinfiointiratkaisun, sillä laitteesta löytyy ennennäkemättömällä tavalla kaksi eri desinfiointiteknologian ratkaisua yhdessä paketissa. Näin tehokas desinfiointikaappi yhdistää otsonoinnin ja uvc-säteilyn hyödyt.

Desinfioi elektroniikan vain 10 minuutissa

Hygio a40 Medi uvc on ratkaisu sellaisille työpaikoille, joissa on tarvetta tekstiilien ja muiden tavaroiden lisäksi nopealle elektronisten laitteiden desinfioinnille. Kaapin yläosassa on otsonointitila tekstiilien ja muiden tavaroiden hajunpoistoon ja desinfiointiin. Alaosan uvc-lokero soveltuu elektroniikan, mittalaitteiden ja pienten kovapintaisten tavaroiden käsittelyyn.

Lokerossa on ulosvedettävä ritilä käsiteltäviä tavaroita varten. Lokero on vuorattu peileillä, jotka varmistavat, että uvc-valo saadaan heijastettua tehokkaasti käsiteltävien tavaroiden pinnoille. Lokerossa käsiteltävät laitteet ovat käyttövalmiita 10 minuutin käsittelyn jälkeen.

Hygio a40 Medi uvc -lokero

 Myös tutut otsonointiominaisuudet tallella

Hygio a40 Medi uvc -kaapin yläosassa on muista Hygio-tuotteista tuttu otsonointitila. Laite soveltuu tehokkaaseen hajujen poistoon ja desinfiointiin, joka tuhoaa myös vaikeammin tuhoutuvat itiöivät mikrobit, homeet ja syöpää aiheuttavat PAH-yhdisteet. Hygion ohittamaton etu on, että käsittely voidaan tehdä usein, jolloin hygieniataso säilyy korkeana.

Hygio-desinfiointikaappi on ekologinen ja taloudellinen ratkaisu. Se ei kuluta vettä, kemikaaleja eikä käsiteltäviä materiaaleja. Tavarat voidaan käsitellä sellaisenaan, ilman purkamista. Ohjelman päätyttyä tavarat ovat heti käyttövalmiita.

Tutustu Hygio a40 Medi uvc -kaappiin >

Voit lukea lisää desinfiointiteknologioistamme täältä >