Katve valitsi Hygion osaksi retkeilyvarusteiden desinfiointia

Katve - Hygio ja makuupussit

Turkulainen Katve vuokraa retkeilyvarusteita luonnossa liikkumisesta innostuneille. Yritys kaipasi apua vuokrattavien varusteiden nopeaan, helppoon ja turvalliseen desinfioitiin ja Hygio tarjosi siihen ratkaisun. Hygiolla desinfioidaan ja raikastetaan muun muassa makuupusseja, makuupussien lakanoita, vedenpitäviä varustepusseja, retkityynyjä, makuualustoja ja rinkkoja.

Katve - desinfiointi

–  Päädytimme Hygion käyttäjiksi, kun etsimme retkivarusteiden vuokrauspalvelullemme ratkaisua välineiden desinfioimiseksi ja hajujen poistamiseksi. Hygio löytyi googlaamalla, ja sen jälkeen käytiin Salossa ihmettelemässä laitteita toiminnassa. Päätös hankinnasta syntyi välittömästi, kertoo Katveen hygienia-asioista vastaava Erno Korpela.

Lue lisää Katveen ja Hygion yhteistyöstä >