Tule meille töihin: haemme BtoB-myyjää

Nyt on tarjolla mahtava työpaikka hygienian kotimaisen huippuosaajan palveluksessa. Luehan ilmoitus alta ja hae meille työkaveriksi! 

Hygio Oy on salolainen hygienian huippuosaaja, joka kehittää ja valmistaa laadukkaita, kotimaisia desinfiointiin ja hajunpoistoon tarkoitettuja desinfiointikaappeja. Asiakaskuntamme on laaja, mutta isoimmat asiakasryhmämme ovat terveydenhuolto, pelastustoimi- ja turvallisuusala. Päämarkkina-alueemme on Suomi, mutta toimitamme tuotteitamme kansainvälisten kumppaneiden kautta myös maailmanlaajuisesti.

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää, aktiivista ja tavoitteellista B2B-myyjää kotimaan myyntiin.

Tehtäviisi kuuluu koko myyntiprosessin hallinta potentiaalisen asiakkaan kartoittamisesta kaupan päättämiseen sekä asiakkuuksien hallinta, kehittäminen ja asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen. Myyntityön ohessa markkinointiviestintä ja tuotekoulutukset ovat myös osa monipuolista työtäsi. Raportoit säännöllisesti työn etenemisestä esimiehellesi.

Voit olla hakemamme B2B-myyjä, jos olet intohimoinen kehittäjä, kykenet itsenäiseen ja systemaattisesti etenevään myyntityöhön, omaat hyvät neuvottelutaidot, osaat kuunnella asiakasta sekä osoittaa asiantuntijuutta myyntitilanteissa, sinulla on hyvät suomen kielen viestintätaidot ja hallitset MS Office
-työkalut. Työtehtävän hoitaminen vaatii matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä. Plussaa on sujuva englannin ja ruotsin kielen taito. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta B2B-myynnistä. Perehdytämme sinut asiakkaidemme toimialaan ja liiketoimintaympäristöön.

Tarjoamme työpaikan innovatiivisessa ja kehittyvässä yrityksessä, joka panostaa tuotteiden laatuun, asiakaskokemukseen ja -tyytyväisyyteen sekä luotettavana kumppanina toimimiseen. Toimistomme sijaitsee Salon IoT Campuksella ja tuotanto Kiskossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jenna Metsänperä, p. 040 847 3298.
Soittoajat to 12.8 klo 11:00-12:00, ke 18.8 klo 15:00-16:00 ja to 19.8 klo 8:00-9:00.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen su 22.8. mennessä osoitteeseen: reija.rantala@staraconsulting.fi

HAKU ON PÄÄTTYNYT JA PAIKKA ON TÄYTETTY.