Helppokäyttöinen Hygio

Usein ajatellaan, että desinfiointi on aikaavievää ja haastavaa puuhaa. Me Hygiolla haluamme olla murtamassa tätä käsitystä ja helpottamassa asiakkaidemme arkea. Hygion avulla tekstiilien, vaatteiden, erilaisten esineiden ja elektroniikan desinfiointi on äärimmäisen helppoa ja vaivatonta.

Laitteen sijainti

Hygio-desinfiointikaapit ovat kooltaan näppäriä. Ne voidaankin sijoittaa melkein mihin tahansa kuivaan ja lämpimään tilaan, jossa on sähköliitäntä. Kaappia ei voi, eikä edes saa asentaa ilmastoinnin yhteyteen, joten se on käyttövalmis heti, kun töpseli on seinässä ja asentajamme on käynyt varmistamassa, että laite muutoin toimii moitteettomasti. Koska Hygio-kaappi on hiljainen, se voidaan sijoittaa myös sellaiseen tilaan, jossa on tarkoitus työskennellä samaan aikaan, kun kaappi on päällä.

Turvallisuus

Hygio on turvallinen käyttää. Desinfiointi on suljettu prosessi, mikä tarkoittaa sitä, että laitteen sähkölukko aktivoituu ohjelman käynnistyessä ja aukeaa vasta ohjelman päätyttyä. Laite neutraloi otsonin ennen ohjelman päättymistä, joten sähkölukon auetessa laitteesta ei tule otsonia sisäilmaan. Lisäksi kaikissa Hygio-kaapeissa on vielä erillinen lukko, jolla voit varmistaa, ettei kukaan pääse avaamaan kaappia, vaikka ohjelma olisi jo ennättänyt päättyä.

Monipuoliset desinfiointimahdollisuudet

Hygio-kaapeissa voi käsitellä monenlaisia tavaroita. Otsonointipuhdistus sopii parhaiten pehmeille ja huokoisille materiaaleille, kuten esimerkiksi tekstiileille, vaatteille, leluille, urheiluvälineille, kirjoille ja kengille. UVC-puhdistus taas on kehitetty erityisesti herkkää elektroniikkaa varten. Ainoastaan luonnonkumisia tai luonnonkumia sisältäviä esineitä ei voi hygioida, sillä otsoni haurastuttaa luonnonkumia.

Hygio-kaapeissa voi desinfioida tavarat sellaisenaan purkamatta, ja ne ovat myös heti käsittelyn jälkeen käyttövalmiita. Voit desinfioida myös näkyvää likaa sisältäviä tuotteita, mutta näkyvä lika heikentää desinfioinnin lopputulosta. Kaikkien käsiteltävien tavaroiden pitää olla kuivia.

Yksinkertainen käynnistys

Hygio-kaappi on todella helppo käynnistää:

  • Laita pistoke seinään.
  • Asettele hygioitavat tuotteet väljästi kaappiin.
  • Kytke virta päälle.
  • Sulje kaapin ovi.
  • Valitse haluamasi ohjelma.
  • Paina ohjelma käyntiin.
  • Tuotteet ovat käsittelyn jälkeen heti valmiita käyttöön.