Hygio on mukana EuroSafety-messuilla 13.–15.9.2022

hygio-eurosafety-2022

Olemme mukana Pohjoismaiden suurimmilla henkilösuojainalan messuilla EuroSafety-tapahtumassa Tampereella 13.–15.9.2022. Kolmipäiväinen messutapahtuma tarjoilee monipuolisen kattauksen turvallisuuden, riskienhallinnan, uusimpien suojainten sekä älyratkaisujen osalta.

EuroSafety järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Paikalla ovat alan parhaat ammattilaiset, vapaaehtoistoimijat sekä tulevaisuuden osaajat, joten luvassa on työturvallisuusalan ehdoton huipputapahtuma!

Löydät meidät osastolta A651.

Hygio osana yrityksen turvallisuutta

Hygio on tärkeä osa monien yritysten työturvallisuutta ja terveysriskien hallintaa. Helppokäyttöinen ja tehokas kaappi pitää huolen siitä, että esimerkiksi yhteiskäytössä olevat tavarat tulee puhdistettua huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Kaappi on turvallinen, koska sitä ei voi avata kesken otsonoinnin, ja selkeän käyttöohjeen ansiosta laitteen käyttöön on nopea ja helppo opastaa kaikki yrityksen työntekijät.

Hygio auttaa poistamaan vaatteista ja varusteista terveydelle vaaralliset taudinaiheuttajat, eritteet ja haitalliset kemikaalit. Desinfiointikaappi poistaa myös epämiellyttäviä hajuja ja desinfioi asiakaskontaminaatiot työvarusteista nopeasti ja tehokkaasti.

Hygio-kaapit soveltuvat monenlaisten varusteiden desinfiointiin. Niillä voidaan puhdistaa myös sellaisia esineitä ja asioita, jotka eivät kestä vesipesua tai korkeita lämpötiloja. Otsonointi soveltuu erinomaisesti tekstiilien ja huokoisien materiaalien desinfiointiin, kun niissä ei ole näkyvää likaa. Uudella Hygio a40 Medi uvc -laitteella taas voi desinfioida myös elektroniikkaa. Hygiointi voidaan tehdä usein, jolloin hygieniataso on mahdollista säilyttää korkeana koko ajan. Tavarat ovat heti käsittelyn jälkeen käyttövalmiita. Hygiointi pidentää vaatteiden ja tavaroiden käyttöikää, koska käsittely ei kuluta materiaaleja.

Lue lisää Hygiosta työturvallisuuden ylläpidossa >