Tule tutustumaan Hygio-tuotteisiin Sairaanhoitajapäiville Helsingin Messukeskukseen

hygio-sairaanhoitajapaivat-paakuva

Olemme esittelemässä Hygio-desinfiointikaappeja Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Sairaanhoitajapäivillä 15.-16.9.2022. Tule moikkaamaan meitä osastolle 3e1!

Hygio varmistaa työ- ja potilasturvallisuuden

Hygio auttaa huolehtimaan jatkuvassa turbulenssissa olevalla hoitoalalla työntekijöiden työturvallisuudesta ja työssäviihtyvyydestä, sillä se on erinomainen apu työvaatteiden sekä hoito- ja apuvälineiden desinfioinnissa. Vaatteet ja tavarat voi desinfioida purkamatta ja ne ovat käsittelyn jälkeen heti käyttövalmiita. Helppokäyttöinen ja tehokas desinfiointi pitää huolen myös potilasturvallisuuden varmistamisesta.

Hygio on nopea ja vaivaton käyttää, joten sen hyödyntämisestä on helppo tehdä osa jokapäiväistä desinfiointia hoitoalalla. Erityisesti Hygio a40 Medi -laite on kehitetty ja suunniteltu vastaamaan hoitoalan vaatiman desinfioinnin tarpeisiin, ja se tuhoaa myös vaikeammin tuhoutuvat itiöivät mikrobit.

Lue lisää Hygio-tuotteiden hyödyntämisestä hoitoalalla >