Hygio-desinfiointivinkit avuksesi

Leluja ja Legoja Hygio-kaapissa

Hygio-desinfiointikaapit soveltuvat monenlaiseen desinfiointiin. Tästä artikkelista löydät kattavasti vinkkejä erilaisten tavaroiden puhdistukseen ja raikastukseen.

Yleisohjeena onnistuneeseen lopputulokseen on huolehtia, että desinfioitavat tuotteet on aseteltu kaappiin riittävän väljästi, ja että kaikki desinfioitavat tuotteet ovat kuivia eikä niissä ole näkyvää likaa. Muistathan, että luonnonkumi ei sovellu otsonoitavaksi, koska otsonointi haurastuttaa sitä.

Elektroniikka desinfioidaan siihen soveltuvassa UVC-lokerossa Hygio a40 Medi UVC -laitteessa. Myös elektroniikka kannattaa asetella lokeroon väljästi parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Desinfioinnissa kannattaa käyttää apuna Hygio-kaapin mukana tulevia lisävarusteita, joilla desinfioitavat tavarat saa aseteltua kaappiin helpommin.

Hygiointivinkit hoitoalalle ja terveydenhuoltoon

Ensihoidon työvaatteet Hygio-kaapissa
Hygio-kehitettiin alunperin työpaikoille, joilla säilytetään vaatteita omissa kaapeissaan. Yksi tärkeimmistä asiakasryhmistämme on ensihoito, jonka työvaatteiden käyttöikä pitenee, kun ne desinfioidaan Hygiossa silloin, kun vaatteissa ei ole näkyvää likaa.

 

Turvakengät Hygiossa
Monilla työpaikoilla on tarpeen saada desinfioitua myös jalkineita. Hygiossa raikastuvat ja desinfioituvat nopeasti ja tehokkaasti myös turvakengät.

 

Aamutossut Hygio-kaapissa
Hygio toimii hyvin esimerkiksi vanhainkodeissa ja tuetun asumisen yksiköissä. Kaapissa voidaan desinfioida vaikkapa asukkaiden henkilökohtaisia tavaroita.

 

Lelut ja kirjat Hygiossa
Lasten käytössä esineisiin tarttuu monenlaisia viruksia ja bakteereja. Näkyvän lian poistamisen jälkeen lelut, pelit, askarteluvälineet, kirjat ym. voi hyvin desinfioida vielä Hygiossa.

 

Verenpaine- ja kuumemittari, kännykkä ja virvepuhelin Hygiossa
Hygio a40 Medi UVC -kaappi on suunniteltu myös elektroniikan desinfiointiin. Sen alaosassa on erillinen UVC-lokero, jossa voi desinfioida nopeasti ja tehokkaasti esimerkiksi puhelimia, mittalaitteita ja muuta elektroniikkaa.

 

Vuodevaatteet Hygiossa
Hygiossa voi desinfioida ja raikastaa vuodevaatteita. Kerrallaan kaappiin mahtuu yksi peitto ja tyyny, jotta otsoni pääsee kiertämään riittävästi esineiden välissä. Tässä kuvassa kaapin pohjalle on aseteltu kori ylösalaisin, jotta otsoni pääsee kiertämään vapaasti tyynyn ympärillä.

Hygiointivinkkejä työpaikoille

Näppäimistö, hiiri ja kuulokkeet Hygio-kaapissa
Hygiossa on helppo desinfioida myös kuulokkeita, näppäimistöjä ja hiiriä, jotka on muuten melko vaikea puhdistaa tehokkaasti.

 

Läppäri ylöspäin Hygiossa
UVC-lokerossa on useita peilejä, joiden avulla varmistetaan, että UVC-säteily osuu mahdollisimman hyvin kaikkiin desinfioitavan esineen pintoihin. Desinfioitavat tuotteet kannattaakin aina asetella lokeroon niin, että säteet pääsevät pinnoille mahdollisimman suoraan.

 

Läppäri alaspäin Hygiossa
Parhaaseen lopputulokseen pääsee, kun käsittelee esineet kahteen kertaan. Tässä kannettava tietokone on käännetty vielä alassuin tehokkaan desinfioinnin varmistamiseksi.

 

Käsinukke Hygiossa
Teatterit ja pukuvuokraamot käyttävät Hygio-kaappeja vaatteiden ja rekvisiitan desinfiointiin. Tässä kuvassa Hygioon on laitettu desinfioitavaksi käsinukke.

Hygiointi-ideoita urheiluseuroille ja vapaa-aikaan

Golf-varusteet Hygio-kaapissa
Hygio soveltuu hyvin erilaisten urheiluvarusteiden desinfiointiin. Koska laite poistaa myös epämiellyttäviä hajuja, esimerkiksi käsineet ja kengät ovat hyviä desinfioitavia.

 

Lippalakki Hygiossa
Lippalakit ja muut hatut ovat hankalia vesipestäviä, mutta Hygiossa ne raikastuvat helposti.

 

Laskettelukypärä ja -lasit Hygiossa
Hygiossa on helppo desinfioida ja raikastaa omien varusteiden ohella myös yhteiskäytössä olevia kypäriä ja muita varusteita.

 

Nappikset ja rullaluistimet Hygiossa
Urheiluseurat ja yksityiset yritykset käyttävät Hygiota esimerkiksi kenkien desinfiointiin. Hygiossa raikastuvat tässä nappulakengät ja rullaluistimet.

 

Lätkävarusteet Hygio-kaapissa
Jääkiekkovarusteiden epämiellyttävä haju kertoo aina bakteereista. Hygio auttaa tuhoamaan mikrobit varusteista ja raikastamaan varusteet käden käänteessä.

 

Haalari Hygiossa
Ulkoillessa ja retkeillessä vaatteisiin saattaa tarttua erilaisia hajuja. Hygio poistaa vaatteista esimerkiksi savun hajun. Parhaan lopputuloksen saamiseksi kaappia ei kannata sulloa liian täyteen, jotta otsoni pääsee kiertämään kaapissa vapaasti.

 

Makuupussi ja reppu Hygiossa
Yrityksillä saattaa olla käytössään vuokravälineitä, jotka eivät kestä korkeita pesulämpötiloja, mutta ovat käytössä hyvin lähellä asiakasta. Esimerkiksi reput ja makuupussit on helppo puhdistaa Hygiossa.

 

Kiikarit Hygiossa
Kiikarit soveltuvat desinfioitavaksi Hygio a40 Medi UVC -kaapin UVC-lokerossa. Ylipäätään Hygiota kannattaa käyttää yhteiskäytössä olevien esineiden tehokkaaseen ja nopeaan desinfiointiin ja puhdistukseen.

 

Tyyny Hygio-kaapissa
Hygiossa voi desinfioida monia tekstiilejä. Erityisen hyvin desinfioitavaksi soveltuvat juuri tyynyt ja muut esineet, joita on hankala pestä korkeissa lämpötiloissa.       

 

Juhlavaatteet ja kengät hygioitavana
Usein juhlavaatteet ovat vaikeita pestäviä, mutta niihin saattaa käytön aikana tarttua epämiellyttäviä hajuja. Kun näkyvää likaa ei vaatteissa ole, Hygio on puhdistusmenetelmä paikallaan. Tässä desinfioitavana olevassa mekossa on alla tylli, joka ei siedä tavallista konepesua.

 

Nyrkkeilyhanskat Hygiossa
Hygiossa voi desinfioida nahkaa. Nyrkkeilyhanskat raikastuvat käsittelyssä tuossa tuokiossa.

 

Pelikuulokkeet ja -ohjaimet Hygiossa
Hygio a40 Medi UVC -kaapin UVC-lokerossa voi desinfioida pelikuulokkeet ja -ohjaimet käden käänteessä.

 

Pilatespallot Hygiossa
Hygiossa voi puhdistaa nopeasti monenlaisia yhteiskäytössä olevia välineitä. Pallot, rullat, matot ja monet muut välineet on helppo pitää puhtaina Hygion avulla.