Ferno Norden Suomi on uusi Hygio-jälleenmyyjä

Ferno Norden & Hygio yhteistyöhön

Iloisina ja ylpeinä kerromme, että jälleenmyyjäverkostomme laajeni huhtikuussa 2023, kun Ferno Suomesta tuli virallinen Hygio-jälleenmyyjä kotimaassa. Heidän valikoimastaan löytyvät Hygion kaikki desinfiointikaappimallit.

Ferno Norden on Suomen johtava pelastus- ja turvallisuusalan tuotteiden toimittaja, ja heidän valikoimistaan löytyy paljon laadukkaita ja luotettavia tuotteita myös ensihoidon tarpeisiin. Hygio ja Ferno ovat tehneet jo pitkään yhteistyötä esimerkiksi erilaisilla yhteisständeillä eri tapahtumissa. Nyt yhteistyö tiivistyy entisestään jälleenmyyntiyhteistyön tiimoilta.

Ferno Norden Group on yli 40-vuotias yritys, joka on perustamisestaan lähtien ollut merkittävä toimija ensihoidon ja pelastuksen tuotteiden parissa kaikissa Pohjoismaissa. Me Hygiolla olemme ylpeitä, että tuotteemme pääsevät osaksi vuosien kokemuksella valittujen laatutuotteiden valikoimaa.