Olemme mukana Sairaanhoitajapäivillä 21.-22.9.

Sairaanhoitajapäivät 2023

Syksyn 2023 Sairaanhoitajapäivät järjestetään Helsingin messukeskuksessa torstaina ja perjantaina 21.-22.9.2023.

Olemme mukana tapahtumassa yhteisellä osastolla jälleenmyyjämme Ferno Nordenin kanssa. Löydät meidät osastolta 3f9.

Ammattitaito pääteemana

Sairaanhoitajapäivät on Suomen Sairaanhoitajien järjestämä, maan suurin hoitotyön täydennyskoulutus- ja näyttelytapahtuma, joka kokoaa yhteen sairaanhoitajat ympäri Suomen. Tänä vuonna tapahtuman teemana on ammattitaito ja erityisesti se, millaista osaamista sairaanhoitajien ammattikunta tarvitsee selvitäkseen parhaiten tulevaisuuden haasteista. Torstaina tapahtuman keynote-puhujana on Pekka Reinikainen, Suomen Punaisen Ristin vaikuttamistyön asiantuntija, kestävän kehityksen konsulttitoimisto Gaia Consultingin vanhempi ilmastoneuvonantaja, ja yksi EU-komission ilmastotoimien pääosaston Suomeen nimeämistä ilmastosuurlähettiläistä. Perjantaina taas Atte Virolainen, lähihoitaja, palomies-sairaankuljettaja, A-klinikkasäätiön somelääkäri, Vankiterveydenhuollon vankilalääkäri. Atte on palkittu vuonna 2023 ”Vuoden päihdelääkäri” -tunnustuksella.

Tutustu Hygio-tuotteisiin osastollamme

Hygio on mukana pitämässä huolta sairaanhoitajien hygieniaosaamisesta mutta myös tukemassa heidän työssäviihtyvyyttään ja työturvallisuuttaan. Osastollamme pääset tutustumaan desinfiointikaappeihimme sekä niiden tarjoamiin ratkaisuihin ensiluokkaisen hygieniatason varmistamiseksi ja ylläpitämiseksi. Hoitoalan suosikiksi on viime vuosina noussut Hygio a40 Medi uvc -kaappimme, jolla voi turvallisesti ja tehokkaasti desinfioida myös elektroniikkaa. Nopeaa ja helppokäyttöistä laitetta on miellyttävä käyttää ja siksi se parantaa sekä työssäviihtyvyyttä että työturvallisuutta.

Tervetuloa keskustelemaan desinfioinnista kanssamme!