Referenssit - Teollisuus

Luvata varmistaa vierailijoiden turvallisuuden Hygion avulla

Asiakas: Luvata

Hygio - Referenssit - Luvata

Porilainen Luvata kaipasi ratkaisua turvallisuuteen ja sen visualisointiin liittyen. Kansainvälisessä metalliteollisuuden vientiyrityksessä vierailee vuosittain useita vieraita, joiden lainaamat varusteet on desinfioitava jokaisen käyttökerran jälkeen korkean hygieniatason ylläpitämiseksi.

– Meillä oli käynnissä turvallisuuteen ja visuaalisuuteen tähtäävä projekti, johon kaipasimme desinfiointiratkaisua. Hygio oli tarpeisiimme sopiva: otsonointi tuntui meistä hyvältä vaihtoehdolta, toimittaja on kotimainen ja huolto on saatavilla heti, kun sitä tarvitaan. Lisäksi tutkimusraportit ja referenssit olivat kohdallaan, kertoo Luvatan Health & Safety Specialist Kai Vihermaa.

Luvata luottaa Hygioon.

Hygio a40 Medi -kaappi tuli näin osaksi Luvatan vierailijoille tarkoitettua Personal Protective Equipment -huonetta. Se on tila, jossa vierailijat otetaan vastaan ja ohjeistetaan tehdaskierrokselle. Tilassa puetaan suojaimet ja muut tarvittavat henkilökohtaiset suojavarusteet. Vierailun jälkeen kaikki palaavat samaan tilaan ja riisuvat suojaimet ja varusteet ennen kotimatkalle lähtöä. Prosessi on tarkoin suunniteltu ja Hygion tehtävä on huolehtia suojainten ja muiden tavaroiden helposta puhdistuksesta.

– Otsonoinnista ja suojavälineiden puhdistamisesta vastaa siihen nimetty henkilö. Hänen palautteensa on ollut kiittävää. Laite on helppokäyttöinen ja toimiva. Olemme erittäin tyytyväisiä, sanoo Vihermaa.

Lue artikkelimme aiheesta >

Tutustu lisää Luvataan >